Полезно

Негативите от промяната на препоръчания от производителя диаметър на гумите са доста и те не са в полза на нито един водач на МПС.
29 Октомври 2018
В случай, че се прогнозира запазване на градусите под +7, то спокойно преминете към “зимната екипировка”.
22 Октомври 2018
В настоящия материал ще Ви покажем 5-те отличителни знака, че е време за смяна гуми.
15 Октомври 2018
За да използвате автомобила си максимално продължително време, без да се налага често да го карате на сервиз за поправка е необходимо да се правят някои рутинни бързи проверки.
08 Октомври 2018
Колкото и качествени гуми да сте си купили, ако не ги експлоатирате правилно и не следите различните техни показатели, те няма да удовлетворят желанието Ви да ги ползвате максимално дълго.
01 Октомври 2018
Вече съществуват множество сфери, в които ако преди едни твърдения са били верни, то в следствие промените на технологиите и начина на употреба на крайните продукти, тези твърдения вече са митове. Изключение не правят и автомобилните гуми. В днешната ни статия ще разгледаме пет погрешни мита за тях.
24 Септември 2018
Безопасността на Вас и пасажерите Ви на пътя е от изключително значение при употреба на превозно средство. Как да определите дали всичко е наред и подсигурили ли сте се преди тръгване на път ще разберем сега.
17 Септември 2018
Страници < 1 ... 4 5 6 7 8 >