ЛЕТНИ ГУМИ Continental PremiumContact™ 7

19 Февруари 2023

ЛЕТНИ ГУМИ Continental PremiumContact™ 7

 

  • Насладете се на следващо ниво на управление на мокри и сухи пътища.
  • Насладете се на безопасност и комфорт, незавaисимо кое шофиране изберете.
  • Разчитайте на безопасно спиране още от самото начало, благодарение на нашата смес RedChili.

 

Безопасност във всякакви климатични условия - Има различни условия, които водачът би трябвало да изпита по пътищата. Тъй като метеорологичните условия никога не трябва да влияят на вашето ниво на безопасност и комфорт при шофиране, ние проектирахме гума, която позволява прецизно управление на мокри и сухи пътища. Благодарение на своята адаптивна технология, тази гума може да ви отведе навсякъде, без да напускате зоната си на комфорт.

 

Комфортът среща безопасността, независимо от шофирането - Независимо дали искате да заведете семейството си на лятно пътешествие с вашия седан или просто да се насладите на шофирането с вашия електрически автомобил, PremiumContact™ 7 осигурява изключителен комфорт, надеждна безопасност и подобрен пробег, независимо от конфигурацията на автомобила. Първокласното шофиране не трябва да зависи от вида на колата, която карате.

 

Няма нужда от "загряване" - „Всеки бегач първо се нуждае от подходяща загрявка!“ Всички сме чували това изречение в спорта. Но всяко правило има изключение. Новото съединение RedChili на PremiumContact™ 7 ви кара да прескочите всяка фаза на загряване и позволява безопасно спиране от самото начало. Време е да изпитате гума, която е готова преди вас.

 

E-мобилност - Нашата EV-съвместима маркировка потвърждава, че гумата отговаря на изискванията за електрически превозни средства, както и автомобили с двигатели с вътрешно горене или хибридни двигатели.

 

Conti PS7 2.png (1861×1455)

 

ЛЕТНИ ГУМИ Continental PremiumContact™ 7 - осигурява изключителен комфорт, надеждна безопасност и подобрен пробег, независимо от конфигурацията на автомобила. Тази гума е проектирана да покрива голямо разнообразие от размери гуми на пазара. Нашите дизайни покриват от 16" до 21" и покриват от EV до хибридни и горивни.

 

Conti PS7 3.png (1857×1199)

 

ЛЕТНИ ГУМИ Continental PremiumContact™ 7 - Пътните условия могат да се променят бързо по време на вашето пътуване, затова изберете гума, на която можете да разчитате за безопасно и удобно пътуване, независимо от времето. Благодарение на нашия адаптивен модел, вие изпитвате постоянно безопасно поведение при шофиране на мокри и сухи повърхности.

 

Conti PS7 1.png (1880×1344)

 

ЛЕТНИ ГУМИ Continental PremiumContact™ 7  - Композицията RedChili е създадена от нашия инженерен екип, за да даде на ЛЕТНИ ГУМИ Continental PremiumContact™ 7 способността да предостави по-добра тракция с пътя при по-ниски температури. Намаляване на необходимостта гумата да се "загрее", преди да започнете да виждате ползвате максимална ефективност, докато шофирате.

 

 

 

 

PS 7.png (2065×1002)

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707