ТЕСТОВЕ НА ЛЕТНИ ГУМИ AUTO BILD 2023 - Победител в теста: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

3 Март 2023

Auto Bild публикува резултатите от втори кръг от своя тест за гуми с размер 225/45 R18 лято 2023 г. "Ние знаем къде е завършил всеки от 20-те финалисти и сме придобили представа за цялостното представяне на мокри и сухи условия, както и съотношението цена-качество." Но автомобилното издание държи читателите си в напрежение относно резултатите от отделните тестове и ще ги оповести в допълнение. 

 

Утвърдените първокласни марки доминират в първите места на повечето тестове на гуми, тъй като най-доброто в класа представяне обикновено има своята цена. Последният тест на Auto Bild не прави изключение. Но включването на общите разходи като основен фактор (20% от общия резултат – представянето при мокри и сухи условия допринася по 40%) дава на други марки гуми възможността да демонстрират убедително съотношение цена-качество. 

 

Победителят в тазгодишния тест на летните гуми на Auto Bild е Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, гума, която не само впечатли тестовия екип на изданието при мокри и сухи условия, нейната покупна цена и потенциал за пробег осигуриха втора поредна победа като шампион по икономичност.

 

Оценка: "За пример"

 

Победител в теста и шампион по икономичност: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

 

+ Изключително представяне на мокри и сухи пътища, отличен пробег, умерена цена, най-добро съотношение цена-производителност.

 

Размер на гумите: 225/45 R18 95Y, Тест автомобил: BMW Серия 3

 

ЛЕТНИ ГУМИ АУТО БИЛД.png (1051×1567)

 
 
 
ТЕСТОВЕ НА ЛЕТНИ ГУМИ AUTO BILD 2023 - РАЗМЕР НА ЛЕТНИ ГУМИ 225/45 R18 95Y (предварителен етап 1) - вижте тук

 

 

Източник: Auto Bild, Tyrepress

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707