Полезно

За да използвате автомобила си максимално продължително време, без да се налага често да го карате на сервиз за поправка е необходимо да се правят някои рутинни бързи проверки.
08 Октомври 2018
Колкото и качествени гуми да сте си купили, ако не ги експлоатирате правилно и не следите различните техни показатели, те няма да удовлетворят желанието Ви да ги ползвате максимално дълго.
01 Октомври 2018
Вече съществуват множество сфери, в които ако преди едни твърдения са били верни, то в следствие промените на технологиите и начина на употреба на крайните продукти, тези твърдения вече са митове. Изключение не правят и автомобилните гуми. В днешната ни статия ще разгледаме пет погрешни мита за тях.
24 Септември 2018
Безопасността на Вас и пасажерите Ви на пътя е от изключително значение при употреба на превозно средство. Как да определите дали всичко е наред и подсигурили ли сте се преди тръгване на път ще разберем сега.
17 Септември 2018
За вашата сигурност
24 Септември 2017
Най-големите дефекти на гумите са следствие на неправилното налягане в гумата!
24 Септември 2017
Гумата има сложна съставна конструкция, т.е. тя представлява монолитен сбор от материали с различни свойства, чието производство изисква голяма прецизност
24 Септември 2017
MICHELIN - Съвети за шофиране през зимата
24 Септември 2017
Страници < 1 2 3 4 >