ЗИМНИ ГУМИ NOKIAN SNOWPROOF C

21 Август 2021

ЗИМНИ ГУМИ Nokian Snowproof C е безопасна и надеждна зимна гума специално разработена за професионална употреба, при пренасяне на тежки товари и на труден терен. Най-важните характеристики на са отличната зимна безопасност, комфорт и издръжливост. Проектирана да устои на тежки товари и износване докато километрите се натрупват, новата Nokian Snowproof C предлага отличен експлоатационен живот.

 

Nokian Snowproof C предлага безопасност и стабилност във всички зимни условия. Продуктовата гама включва размери за разнообразна професионална употреба и туристически пътувания в селекция от 27 продукта от 14 до 17 цола, със скоростни индекси R (170 км/ч), T (190 км/ч) и H (210 км/ч). Продуктовата гама ще бъде налична за потребителите през есента на 2021 г.

 

Отлично зимно сцепление и балансирано усещане при шофиране Новата Nokian Snowproof C предлага безопасност, издръжливост и леко шофиране всеки ден. Концепцията Alpine Sense Grip използвана при Nokian Snowproof C предлага отлична комбинация от първокласно сцепление на сняг, киша и мокра настилка, заедно с предвидимо и балансирано шофиране. Концепцията се състои от иновативни характеристики комбинирани с шарка на протектора на гумата, каучукова смес и структура. Разработената специално за зимата шарка на протектора с приспособени, агресивни ламели и многобройни издатини, предоставят сцепление и безопасност при разнообразни зимни условия и прави шофирането балансирано и лесно дори и с тежък товар.

 

Сместа на протектора Alpine Grip е разработена за зимата в Централна и Източна Европа и се представя отлично в широк температурен диапазон. Предоставя впечатляващо сцепление на сняг и мокра настилка и отлична устойчивост на износване. Здравата, подобрена C структура на гумите в комбинация с патентовата от Nokian Tyres технология Aramid Sidewall предоставя уникална издръжливост и подобрен експлоатационен живот. Безопасен, издръжлив и ефикасен Гумите за ванове са специални продукти разработени за груба и разнообразна употреба. Те се нуждаят от здрава структура и достатъчна издръжливост, за да се справят с тежките товари и променливите пътни условия по безопасен и надежден начин. Приспособената конструкция на Nokian Snowproof C включва много издръжлив базов слой и дебел стоманен колан под протектора.

 

 

NOKIAN SNOWPROOF C - ПЪРВОКЛАСНА ЗИМНА ГУМА ЗА ТЪРГОВСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

 


https://medina-med.com/katalog-gumi/?application_id=van&season=winter&brand=Nokian&model=SNOWPROOF%20C

 

 

СПОКОЙНО ПЪТУВАНЕ ПО ЗИМНИТЕ ПЪТИЩА - Новата Nokian Snowproof C е безопасна и надеждна зимна гума, създадена специално за по-тежки търговски превозни средства. Гумата осигурява повишена безопасност при ежедневно шофиране и гарантира отлично сцепление през зимата при сняг, киша и дъжд. Гумата Nokian Snowproof C издържа на големи натоварвания и износване дори при нарастващо количество изминати километри, гарантирайки отличен пробег.

 

  • БЕЗОПАСНА И СТАБИЛНА ПРИ ВСЯКАКВИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА СНЯГ И КИША
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН ЖИВОТ - ПО-ДЪЛЪГ ПРОБЕГ И МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
  • ПОВЕЧЕ КОМФОРТ ПРИ ШОФИРАНЕ И ПО-НИСКО НИВО НА ШУМ
 Официално одобрена за употреба през зимата Официално одобрена за употреба през зимата

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЦЕПЛЕНИЕ И БАЛАНСИРАНИ РЕАКЦИИ ПРИ ШОФИРАНЕ - Гумите за търговски превозни средства са специални продукти, разработени за трудни и универсални условия за употреба. Те трябва да са достатъчно здрави, за да се справят безопасно и надеждно с променящи се условия на шофиране. Концепцията Alpine Sense Grip се справя с всички предизвикателства на зимата и осигурява предсказуеми и балансирани реакции при шофиране. Концепцията съчетава множество иновации, свързани с протектора, каучуковата смес и конструкцията, благодарение на които гумата е лесна за управление дори при голямо натоварване и при трудни метеорологични условия.

 

ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ГОРИВНА ЕФЕКТИВНОСТ - Трайността на гумата Nokian Snowproof C е максимално продължена благодарение на уникалната технология на арамидни странични стени. Изключително здравите арамидни влакна укрепват страничните стени, правейки гумата по-трайна и по-защитена в трудни условия на шофиране. При големи натоварвания съпротивлението при търкаляне може да окаже значително влияние върху разходите за гориво. Каучуковата смес Nokian Snowproof C е оптимизирана за тежки товари, така че функционира безопасно в широк температурен диапазон и намалява съпротивлението при търкаляне.

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707