ЗИМНИ ГУМИ Goodyear UltraGrip Performance 3

6 Май 2023

Goodyear представя UltraGrip Performance 3

 

Goodyear пуска следващото поколение от популярната гама зимни гуми UltraGrip, Goodyear UltraGrip Performance 3. Иновативният продукт прави крачка напред по отношение на производителността и удовлетворяването на пазарните нужди. С тенденцията към по-големи и по-мощни превозни средства, като SUV и EV, потребителското търсене се насочи към първокласни гуми с доказан рекорд за осигуряване на висока производителност и ефективност. Гумата навлиза на пазара като наследник както на Goodyear UltraGrip 9+, така и на Goodyear UltraGrip Performance+ и до септември 2023 г. ще се предлага в 94 размера за джанти от 14" до 21" цола.

 

Със съпротивление при търкаляне с до три процента по-ниско и тегло, намалено с цели десет процента в сравнение с предшестващата гума UltraGrip Performance +, Goodyear обявява UltraGrip Performance 3 за „готова за EV“.

 

В допълнение, по-аеродинамичната форма на страничната стена намалява турбулентността и подобрява въздушния поток, докато новият дизайн на шумопотискащата шарка намалява вътрешния шум с до 36 процента (до 2 dBA) в цялата гама в сравнение с гумата от предишно поколение. Goodyear ще представи своята технология SoundComfort в гамата на по-късна дата; това се очаква да доведе до намаляване на шума до 50 процента или 4 dBA, в зависимост от типа превозно средство, неговата скорост и пътната настилка.

 

За да се справи с екстремния въртящ момент на електрическите автомобили, Goodyear UltraGrip Performance 3 предлага устойчива на износване смес на протектора, както и 3D ламели, които осигуряват повече стабилност, за да издържат на по-силните сили.

 

Goodyear UltraGrip Performance 3 се вписва сред най-новите и популярни автомобили на пазара, включително Alfa Romeo Giulia, Audi A6/S6, BMW i4 M50, BMW 4-series Gran Coupé, Cupra Formentor, Tesla Model S Plaid, Smart #1, Toyota Aygo X и Volvo C40/XC40.

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707