Зелена светлина за Поколение 5: Новата линия хибридни гуми Conti за регионален транспорт

15 Септември 2022

Стартиране на новото поколение премиум гуми: Започнете с Conti Hybrid HS5 и Conti Hybrid HD5 за направляващи и задвижващи оси.

 

Голям пробег, издръжливост и здравина при смесено регионално използване.

 

Оптимизиран дизайн на протектора и нови каучукови смеси.

 

Транспортният и логистичният сектор преживява безпрецедентен бум. Промените в потребителското поведение и бързият растеж на онлайн пазаруването доведоха до превръщането на транспортния сектор в най-големия клон на бизнеса за обработка на стоки в Европа. Стабилните вериги за доставки са по-важни от всякога. Регионалният транспорт, преди всичко, придобива все по-голямо значение и превозните средства, участващи в регионалния превоз на товари, по-специално, трябва да демонстрират способността да поемат значително наказание. Честото спиране и повторно потегляне, маневрите в тесни ситуации и различните състояния на натоварване при променящи се условия на пътната настилка са предизвикателство за всички компоненти на автомобила ден след ден. И като точка на директен контакт между превозното средство и пътя, гумите играят основна роля. Continental разработи новата линия гуми Conti Hybrid от поколение 5, за да се справи с предизвикателството да изпълнява тази взискателна роля ежедневно по регионални маршрути, които включват и участъци от магистрали/автомагистрали.

 

Каучуковите смеси, използвани от линията гуми Conti Hybrid Generation 5, са допълнително разработени специално, за да отговорят на високите изисквания на регионалния транспорт. Протекторите, с тяхната двуслойна конструкция (основа на капачката) и иновативни смеси, позволяват голям пробег и значителна здравина, като същевременно оптимизират съпротивлението при търкаляне при използване в регионален транспорт. Това също има положително въздействие върху горивната ефективност и емисиите на CO2. Както Conti Hybrid HS5 за управляващата ос, така и Conti Hybrid HD5 за задвижващата ос предлагат производителност от най-висок клас при всякакви метеорологични условия и дори с остатъчна дълбочина на протектора към края на живота на гумата. Здравият протектор с нови 3D матрични ламели с пълна ширина има заслугата тук.

 

Подобрена структура на протектора Новоразработената структура на протектора на Conti Hybrid HD5 защитава протектора и корпуса много ефективно срещу повреда от камъчета на задвижващата ос. Централните канали с увеличаващи се кухини през втората половина от експлоатационния живот на гумата и специалните ежектори за камъни предотвратяват вграждането на камъни в гумата.

 

Новите гуми Conti Hybrid ще се предлагат в различни размери, започвайки със следните опции:

Conti Hybrid HS5 315/70 R 22.5

Conti Hybrid HS5 385/55 R 22.5

Conti Hybrid HD5 315/70 R 22.5

 

 

Всички гуми също се предлагат от фабриката като "смарт" гуми и могат да бъдат свързани към дигитални решения като дигиталната система за управление на гумите ContiConnect с предварително инсталиран сензор за гуми.

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707

 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®