ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ MICHELIN CROSSCLIMATE 2

5 Септември 2021

 

ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ MICHELIN CROSSCLIMATE 2 

 

MICHELIN CROSSCLIMATE 2, властелин на всесезонните гуми, за целогодишна сигурност при всякакви метеорологични условия с водещо представянена сняг, създаденa да издържат по-дълго.

  • Властелинът на всесезонните гуми, създадена  за безопасно шофиране навсякъде и при всякакви метеорологични условия.
  • Лидер в спирането и сцеплението върху сняг.
  • Лидер в представянето на мокри и заснежени настилки при достигане на законоустановения праг на износване.
  • Лидер в спирането на сухи настилки.
  • Отлична дълготрайност.
  • По-ниска консумация на гориво.

Спестете време и пари с една и съща гума през цялата година. Спестете ценно време и пари, похарчени за сезонни смени на гуми, и инвестирайте в гумата, която предлага целогодишно представяне : MICHELIN CROSSCLIMATE 2. Тази сертифицирана за сняг гума (3PMSF*) осигурява най-добрo представяне за спирачно поведение и сцепление на сняг с водещи позиции при спиране на сухи и мокри настилки. Отличаваща се с адаптираща се към топлина каучукова смес на протектора, която се приспособява към променливи температури на пътя. Стъпва върху блокчета, които подобряват теглителната сила върху сняг, докато блокчетата, разположени под формата на V, увеличават максимално контакта с настилката, за да се постигне първокласно спиране върху сухи настилки.  V-образните канали, проектирани за отвеждане на водата, осигуряват отлично спиране на мокри настилки.

 

Довери се на сигурността, създадена да издържи при всякакви метеорологични условия. Шофирайте през цялата година с MICHELIN CROSSCLIMATE 2: всесезонната гума с дълготрайна безопасност.  Лидерът в своята категория по спирачни характеристики на мокри настилки и спиране и теглителна сила върху сняг в изпитвания при достигане на законоустановения праг на износване; гумата се отличава с технологията P-edge за по-добро сцепление върху сняг.  Конструкцията MaxTouch увеличава максимално контакта с пътя, като разпределя равномерно силите на ускорение, спиране и завиване, за да осигури отлична дълготрайност.

 

 

Възползвайте се от повишената горивна ефективност. Наслаждавайте се на намалена консумация на гориво сравнима със стандартите за лятна гума, всесезонната гума на MICHELIN. Тази гума предоставя 10% по-ниско съпротивление при търкаляне, в сравнение нейния най-добре продаващ се предшественик, благодарение на Cool Running странична стена, проектирана за да подобри горивната ефективност или капацитет на батерията на електромобилите, като абсорбира по-малко енергия по време на огъване. Ламелът LEV Lamella позволява по-добра мобилност на блокчетата на протектора, за да се намали загубата на енергия.

 

 

https://www.michelin.bg/

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707