Нова MICHELIN® SPRAYBIB CFO

17 Февруари 2022

 

 

Нова MICHELIN® SPRAYBIB CFO - Гуми с много ниско налягане за самоходни пръскачки.

 

  • Високи нива на производителност
  • Предпазва почвата
  • Оптимизиран комфорт на водача
  • Включва нов размер: VF 420/90 R 34

 

Michelin има удоволствието да обяви пускането на своя MICHELIN® SPRAYBIB CFO (Cyclical Field Operation*) – гама от гуми с много ниско налягане, предназначена за самоходни пръскачки, която предлага високи нива на производителност, защитава почвата и поддържа комфорта на водача. В допълнение, тази нова гама ще включва и чисто нов размер на пазара: VF 420/90 R 34 174D/170E.

 

Повишена товароносимост до 14% при циклични полеви операции със скорости до 30 km/h. Конкретно, този дизайн на шарката позволява допълнително натоварване на осите до 1,3 тона (в зависимост от размера на гумите). Разработен за работа в полето при още по-ниски налягания, оптимизираният отпечатък подобрява сцеплението до 20%. Повишена скоростна способност с въвеждането на индекса на скоростта E в някои размери (до 70 км/ч). MICHELIN® SPRAYBIB CFO запазва предимството на MICHELIN® SPRAYBIB с по-дълъг живот благодарение на широките, здрави накрайници и по-многобройни от стандартната оферта. Защита на почвата благодарение на усъвършенствания дизайн на протектора, който съчетава стандартите VF**** и CFO*, работните налягания могат да бъдат намалени до 0,7 bar за циклична употреба, за да се намали уплътняването на почвата. За по-малки пръскачки, MICHELIN®SPRAYBIB CFO налягането започва от 0,8 bar, докато първото поколение MICHELIN® SPRAYBIB започва от минимум 1,8 bar (в зависимост от размера).

 

Стандартът CFO (*Cyclic Field Operation) позволява на VF гума да увеличи цикличните натоварвания с 13,5% при 30 km/h.

 

VF 420/90 R34 174D/170E – Напълно нов размер в гамата MICHELIN® SPRAYBIB Сегашният VF 420/85 R 34 обикновено се монтира на малки самоходни пръскачки и много бързо достига своите граници на товароносимост. С този нов размер на гумите VF 420/90 R34, който вече се предлага в гамата гуми MICHELIN® SPRAYBIB CFO, операторите ще могат да се възползват или от увеличаване на товароносимостта, или от намаляване на налягането, за да защитят почвата в зависимост от техните специфични нужди. Този размер ще бъде наличен от април 2022 г.

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707