Нова MICHELIN PILOT SPORT 5

1 Февруари 2022

Летни гуми MICHELIN PILOT SPORT 5 

Извлечи максимума от преживяването зад волана с автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport 5.

Изживей докрай всяка минута зад волана, подобри представянето си на пистата с показателите, създадени да издържат, с помощта на гумата MICHELIN Pilot Sport 5, проектирана за максимална издръжливост.

 

  • Петото поколение спортна шосейна гума на MICHELIN 
  • Проектирана за отличен пробег и дълготрайни показатели
  • Създадена да осигурява висока степен на реагиране за прецизно управление 
  • Максимално сцепление и спирачни показатели на мокри и сухи пътни настилки 
  • Високи показатели, съчетани с елегантна естетика

По-добро агресивно шофиране с възможност за изминаване на повече километри. Почувствай възбудата от управлението на бързо подчиняващ се на команди автомобил в комбинация с изключителни показатели и максимален пробег с гумата MICHELIN Pilot Sport 5. Усети изключително добрата чувствителност на автомобила при подаването на кормилните команди към пътя, създадена да осигурява отлично реагиране и прецизно управление, благодарение на технологията на MICHELIN “Dynamic Response”. Шофирай автомобила си по-дълго без да жертваш показателите с технологията “MaxTouch Construction”, която разпределя равномерно силите на ускорение, спиране и завиване, в резултат на което животът на протектора се удължава.

 

Властвай над пътя уверено с гумите с дълготрайно сцепление. Избери гумата MICHELIN Pilot Sport 5 за максимално сцепление и спирачни показатели на мокро и сухо. Дизайнът на протектора  “Dual Sport” се характеризира с вътрешна страница с големи надлъжни канали, които изтласкват водата навън за по-добра сцепна сила на мокро, а външната страница е снабдена с твърди блокчета за по-добро сцепление на сухо. Позволявайки Ви да шофирате с увереност, докато се забавлявате.

 

Когато показателите не отстъпват на естетиката. Стил и същност в едно с гумата MICHELIN Pilot Sport 5 Дизайнът на страницата “Premium Touch” създава гладка, матово-черна визия с подобна на кадифе микро текстура. На кратки или на дълги разстояния, винаги пътувайте със стил, защото детайлите са от значение.  Автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport 5 разполага с индикатор “Wear2check”, с помощта на който можете лесно да проверявате и следите износването на протектора.

 

Източник: https://www.michelin.bg/

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707