Нова MICHELIN EVOBIB (Агро гума)

26 Февруари 2022

 

Нова MICHELIN EVOBIB (Агро гума)

 

  • Специално проектирана за трактори с централна система за помпане на гуми.
  • Две гуми в една – шосейна/поле.
  • Оптимизиран издръжливост, намалено уплътняване на почвата, намалено гориво потребление, подобрено и устойчиво сцепление.

При използване на полето отпечатъкът е максимален благодарение на дизайна на протектора, а неговата структура с много ниско налягане (MICHELIN ULTRAFLEX Technologies) е проектирана да намали уплътняването на почвата и да подобри теглителните възможности на трактора.

 

Дизайнът на протектора е адаптиран, за да оптимизира дълготрайността и да предлага отлични възможности за сцепление до края на живота на гумата. В тази нова версия корпусът на гумата вече е PFO (Работа на поле с ниско налягане), стандарт, който позволява на производителите на гуми да увеличат товароносимостта на гумите.

 

Два размера на MICHELIN EVOBIB: VF 710/70 R42 и VF 600/70 R30, ще бъдат налични за земеделски производители, които не желаят да правят компромиси по отношение на производителността между използването на пътя и на полето от 1 април и те могат да оборудват трактори между 200 и 300 к.с., оборудвани с CTIS. Гамата ще се разшири през 2023 г. с добавяне на нови размери за трактори >300 к.с. 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707