Нова Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

6 Февруари 2022

 

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

 

Ултрависока производителност за мокри и сухи пътища. Готов за всичко.

 

  • Нова технология, която подобрява представянето и управлението на автомобил.
  • Технология, подготвена за електрически превозни средства, намалява шума и съпротивлението при търкаляне.
  • Първокласни показатели върху сухи настилки.
  • Отлично спиране и управление на мокра настилка.

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Най-новата генерация на своята първокласна гама гуми Eagle F1 с ултрависока производителност (UHP), Eagle F1 Asymmetric 6. С нова технология за подобряване на представянето на сухо, спиране на мокро, управление на мокро и пригодност за електрически превозни средства, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 е готов на всичко.

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Проектиран да отговаря на широка гама автомобили, включително, спортни компактни автомобили, семейни автомобили, луксозни седани и спортни купета, Eagle F1 Asymmetric 6 разполага с редица иновации, които да надграждат предшественик с редица награди Eagle F1 Asymmetric 5. 

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Подобрявайки представянето на сухо, Eagle F1 Asymmetric 6 разполага с адаптивно контактно петно и оптимизирани, иновативни канали, които се адаптират към вариации и стил на управление. Следователно зоната на контакт се адаптира към стила на шофиране и се увеличава при необходимост, като дава на водача повече сцепление и реактивност при екстремни маневри.

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Отлично спиране и управление на мокра настилка, Eagle F1 Asymmetric 6 е с иновативна нова система от смоли позволяват на гумата да има по-микроконтакт с пътната настилка, като дава на водача по-добро сцепление на мокри пътища. Технологията, разработена за гуми UUHP (ултра, ултра високо представяне), предназначени да се представят и на състезателната писта, както и на пътя, е прехвърлена на Eagle F1 Asymmetric 6. В Eagle F1 Asymmetric 6 тази технология увеличава нейната гъвкавост, за да съответства или да бъде по-устойчива на пътя.

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Специално проектирана с оглед на изискванията на производителите за електромобили. Ниски емисии на шум, намаляване с 1 dB, както и минимално съпротивление при търкаляне за максимален пробег. Резултатът е гума, която е готова за следващото поколение мобилност.

 

Goodyear AS6.png (2308×1049)

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707