Нова Continental UltraContact

30 Януари 2022

 

Нова Летни гуми Continental UltraContact 

 

Новото попълнение в портфолиото на Continental: ориентирана към клиента лятна гума с изключителен пробег и здравина, превъзходно представяне на мокро и ниско ниво на шум.

 

  • Изключителен пробег - Адаптирана полимерна мрежа, комбинирана с хармонизирана шаблонна структура.
  • Изключителна здравина - Високо издържливи полимерни връзки за допълнителна защита на конструкцията на каркаса.
  • Превъзходно представяне на Мокро и нисък Шум - Първокласни добавки комбинирани с „Chamfer-Sipe- Concept“ и „Noise Breakers“ технология.

 

Думата “Ultra” означава да надхвърим определен лимит или граница. Думата “Contact” идентифицира всички продукти на Continental по Света. Като резултат думат “Ultra” означава продукт, който предоставя гума с ултра дълъг пробег отвъд очакванията на клиента! Продуктовото име “UltraContact” ни позволява да представим продуктовата визия: 1-вата Лятна гума Continental за вторичен пазар с фокус над нуждата от Подмяна, като Пробег на гумата.

 

Ние отчитаме, че традиционния модел на собственост е в упадък, отстъпвайки на културата за споделяне и на други бизнес модели. Настоящото поколение между 18-25 години все повече желаят да споделят и са по-отговорни за използването, отколкото за собствеността. Целта на UltraContact е да покрие нуждите на този нов сегмен от клиенти и бизнес модели: Споделените автомобили и автомобилите на автопарковете са постоянно на пътя, търсейки от гумата пробег и издържливост. (виж Dekra отчети за допълнителна аргументация), Потребителските проучвания показват, че Снигурността е все още най-важният критерий, за различни сегменти потребители. (Цялата гама UltraContact и размери са с Ниво A).

 

YellowChili Добавка

 

UltraContact е разработена да предложи ултра висок пробег. За тази цел е необходима изключително здрава каучукова смес с превъзходна издържливост. В същото време съставът на сместа трябва да изпълни и балансира различни други критерии, за да осигури безопасни и сигурно пътуване. В Continental ние търсим такива предизвикателства и нашите експерти успяха да разработят каучукова смес за балансирано и безопасно пътуване с Изключителен Пробег: с помощта на нашата нова YellowChili добавка! YellowChili произхожда от Amarillo (на испански жълто) Chili, което е от най-старите видове чили в Южна Америка и е известно с меката си и продължителна топлина – точно както нашата издържлива и перфектно баланисирана UltraContact серия.

 

Предимства за Клиента

 

Хармонизиран отпечатък - Шарката на UltraContact протектора е разработена да осигури ниско ниво на износване с оптимизирана форма на износване. Комбинацията от голям брой ламели и солидни ребра осигуряват правилното ниво на твърдост за добре балансирана шарка с повишена стабилност. По този начин налягането в контактното петно е равномерно разпределено, без никакви екстремни стойности.

 

Гума със Защитна Конструкция - Високоустойчивата устойчивата смес не е единствения ключ към дългия живот на гумите. За да се насладите от пробега на гумите, здравината трябва да бъде подобрена и трябва да се предотвратят повредите. По тази причина гумата е оборудвана с по-дебел и по-здрав каркас. В допълнение голяма част от размерите са оборудвани с нашето ново поколение Флангово Ребро, за да осигурят по-добра защита на каркаса.

 

Концепция Скосени Ламели - Шарката е оборудвана с голям брой ламели, за да осигурят допълнително сцепление при спиране дори на мокри пътища. Всеки ламел има уникална форма, за да осигури максимална евакуация на водата в зоната на контактното петно. В допълнение дизайнът на ламелите е скосен, което допълнително увеличава ефекта на евакуация на водата и подобрява контакта с пътя, което пък е ключов критерий за характеристиките на спиране.

 

Шумозаглушители - Вдъхновени от вълноломите, които намалват интензитета и изглаждат вълните, шумозаглушителите са разработени да намалят нивото на шумовите емисии. Усъвършенстваните елементи прекъсват звуковите вълни и допринасят за намаляване на нивото на шум, без да се нарушава евакуацията на водата.

 

Ultracontact.png (2892×1438)

 

 

 

Continental UltraContact.png (2343×1146)

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®