Нова Continental SportContact™ 7

25 Февруари 2022

Летни гуми Continental SportContact™ 7 (Нов модел)

 

Придържайте се към мечтите си. И към асфалта.
 

Ефективността на немското инженерство.

 

Да знаете, че винаги можете да разчитате на гумите си, вдъхва увереност. Новата гума Continental SportContact™ 7 е проектирана да ви вдъхне чувство на увереност, че можете да тласкате границите все по-напред и по-напред, докато не достигнете момента, в който да се насладите на удоволствието при шофиране в най-висшата му форма.

 

  • Вдъхва ви увереност с безопасно и стабилно поведение при шофиране както при мокри, така и при сухи пътища.
  • Перфектна комбинация от много мека каучукова смес BlackChili и много твърда шарка на протектора за по-продължително удоволствие при шофиране от следващо ниво.
  • Специално проектирана за различни класове автомобили, за да ви предостави типичното SportContact™ усещане.
  • Изключителен пробег.
  • Подобрена горивна ефективност.

Дизайн на Гумата

 

Следваща Генерация Макро Блок - За да предадем страничните сили използваме свързана блокова структура, наречена макро блокове, на външното рамо. Тези големи самозаключващи се структури в рамото се използват и се надграждат в поколенията на продуктовата ни серия SportContactTM. Нашият последен етап на еволюция включва макро блок, който е разширен дори  в съседното ребро, с цел да осигури допълнително предаване на страничните сили. Характеризира се с двойно рамкиране с “S” форма, която също може да бъде намерена в каналите на протектора.

 

Полу Слик гума

 

Continental SportContactTM 7 е разработена като гума за пътя с ултра високи характеристики, но също може да бъде използвана и на състезателни писти. Докато използваме гума за пътя на пистата, това е ок, но ако използваме полу сликова гума на пътя, това може да доведе до неочаквани поведение на гумата, поради тепмературата на протектора, работеща в по-нисък температурен режим. Тепмературата на гумата силно зависи от температурата на спирачните дискове, като се прехвърля върху гумата и влияе на ъгъла на приплъзването й по време на завой.

 

Предимства за Клиента

 

Напускането на зоната на комфорт е подложено на стрес. Новият адаптивен протектор предоставя безопастно и уверено поведение при шофиране със следващо ниво на стабилност в завой при мокри и сухи настилки. 

По време на Прави участъци контактното петно завършва с високо ниво на евакуация на водата, за да осигури отлично сцепление на мокри настилки по време на спиране и ускоряване. По време на Завой в резултат на геометрията на протектора се изключва микро аквапланинга. (страничният канал не може да бъде притиснат и затворени под товар и повреме на управление). По време на управление контактното петно се променя към външното рамо, което е проектирано да издържи и предаде максимални сили, за да осигури стабилни характеристики на управление За допълнителна стабилност блокиращите елементи във външната част на протектора позволяват ограничено движение на протектора.Тежките автомобили се нуждаят от различно представяне от леките автомобили. Спецификацията на SportContact 7TM е адаптирана за автомобили с различни класове и тегло. Ние разработихме нови технологии (включително състезателни), които се използват взависимост от размера, за да осигурят типичното усещане и предтавяне на серията  SportContactTM. Адаптирана конструкция за различните класове автомобили: Стабилност на страницата, Сцепление осигурено в специфични условия на натоварване, Високо скоростни изисквания, Адаптиран протектор и дизайн на конструкцията. Всяко разработване на гума е пълно с конфликти. Новата добавка BlackChili³ е специално разработена да разреши конфликтите между състава на протектора и оптималното представяне. Ние комбинирахме нашите последни поколения смоли с вече познатия състав на BlackChili, рафинирахме с нови пластификатори, за да създадем утра лепкав продукт, който заедно с пътната настилка да създаде изключителен скок в производителността на гумата.

 

Continetal Sport Contact 7.png (2124×1047)

 

 

 

 

 

 

Continental 2.png (2390×1182)

 

 

  • Continental SportContact™ 7 разработен, за да отговори на стандартите за ефективност и да осигури увереност при шофиране.

 

Continental .png (2352×1177)

 

Обновена информация:

 

При последните тестове на гуми, извършени от Tyrereviews.com, SportContact™ 7 е обявен за победител в теста. Той победи 9 други конкуренти в сегмента на UHP.

 

 

Tyrereviews.com - 2022 Отзиви за гуми Тест на летни гуми UHP Тестваната гума беше: Continental SportContact 7, размер 255/35 R19 Резултат: Победител в теста Заключения:Новия Continental SportContact TM 7 поставя нов еталон на мокро, завършвайки и двата теста с впечатляващо разстояние до следващата най-добра гума. За щастие, това звездно представяне на мокра настилка не е за сметка на представянето на сухо, тъй като новият Continental SportContact 7 е и най-бързият на сухо, с най-краткото спиране на сухо.

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707