Kormoran - модерен дизайн и безопасност във всички ключови сегменти при гумите

24 Юни 2020

Кои са Kormoran

Полската компания за производство на гуми Stomil Olsztyn е създадена, след като фабриката за каучук OZOS „Stomil” в град Олщин е приватизирана през 1992-ра. През 1994-та Stomil Olsztyn представят новите автомобилните гуми Kormoran за първи път на пазара и веднага печелят доверието на шофьорите.

През 1995-та Michelin закупува основния дял na Stomil, а 2005-та придобива пълния контрол върху предприятието и го преименува на Michelin Polska S.A.. С около 4000 работници, това е най-голямата фабрика за колела в Полша и една от най-големите фабрики на Michelin изобщо.

 

Какви сегменти от пазара обхващат

Корморан са създадени, за да бъдат разпознати и приети в средния клас автомобилни колела. Великолепният баланс между достъпна цена и добро качество ги прави предпочитан вариант и за летни, и за зимни гуми, особено при ограничен бюджет.

Какви са техните предимства

Едно от основните предимства на Корморан е, че при производството им се спазват всички иновативни подходи и гаранции за качество на Michelin.

Други техни специфики са:

  • Практични за летен сезон;

  • Добро поведение върху снежна покривка;

  • Сравнително дълъг живот за този клас;

  • Отлично бюджетно решение.

Корморан имат добро представяне при летните гуми, държейки се стабилно на пътя в горещи и сухи условия. Зимните им модели пък показват добро поведение върху сняг, което се дължи на специфичната шарка на протектора, която „захапва“ снега, осигурявайки надеждно сцепление.

Не на последно място, Kormoran имат добра защита срещу износване, което позволява по-дългата им употреба при разумно шофиране, което в комбинация с ниските им цени ги прави чест избор при средния клас автомобилни колела.

 

Защо да закупим Kormoran от Медина-Мед

Медина-Мед оперират в нишата за автомобилни гуми почти три десетилетия благодарение на доверието, което са изградили и запазили у своите клиенти. Като директен дистрибутор на всички водещи марки гуми, Медина-Мед могат да докажат произхода на всеки артикул и да гарантират качество му. Друга услуга който предлагат, е отличен сервиз за гуми, стандартизиран според изискванията на Michelin в редица големи градове в България.

Всички техни продукти могат да бъдат намерени в онлайн магазина им, където с помощта на филтри се селектират колела по определени характеристики, така че всеки да намери нужното за автомобила си. Често са налични и промоции и сезонни намаления. Доставката е до адрес или офис на куриер и се случва до 3 дни, а заплащането може да е с наложен платеж, онлайн с карта, с банков превод или с разсрочено плащане при доверен кредитен партньор.

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®