Гуми онлайн - Как и Защо

15 Март 2019

Онлайн пазаруването набира все по-голяма популярност у нас и с всяка изминала година, процентът на пазаруващите през интернет се увеличава, без значение от отрасъла. Въпреки това, все още има и доста хора, незнаещи как да поръчат и на какво да обръщат внимание. Ето защо решихме да насочим вниманието Ви именно в тази посока с настоящата ни статия.

 

Как да поръчаме гуми онлайн

Покупката е значително опростена и процесът се състои в няколко стъпки, през които добавяте нужната информация и чрез нея търговецът е в състояние да обработи поръчката и да я изпрати за доставка. При виртуалното пазаруване е известен терминът “Потребителска кошница”, в която всъщност поставяте избраните продукти и ги подготвяте за покупка.

 

Когато сте поставили избраните от Вас стоки в потребителската си кошница, чрез натискане на съответния бутон във всяка продуктова страница, системата започва да Ви прекарва постъпково през отделните последователни етапи до финализиране на заявката. По време на процеса от Вас ще се изисква да въведете точен адрес за доставка, телефон за връзка и име и фамилия. После ще трябва да изберете начин на плащане и да завършите поръчката си.

 

Какво трябва да знаем преди да поръчаме

Нужно е да направим съответстващия на предпочитанията ни избор. В съвременните онлайн платформи, включително и в тази на Медина-Мед, присъстват различни филтърни системи, позволяващи ни на база предварително зададени параметри, системата да изведе в списък само отговарящите на тях продукти. Така по-лесно и бързо ще сведете избора си до желания артикул.

 

Например, можем да видим предложенията в ценовия диапазон от 100 до 200 лв. на даден производител или да зададем параметър на скоростния и товарен индекс и различни други опции. Така с няколко клика ще отхвърлим всички останали предложения, които не ни интересуват и ще виждаме попадащите в интересите ни решения. Подобни опции във физическите търговски обекти липсват и е твърде вероятно да изгубим повече време в търсене на подходящия продукт.

 

Как можем да ги върнем, ако не са точните гуми

Законово право е на всеки възможността в 14 дневен срок от момента на получаването на стоката да я върне срещу възстановяване на заплатената сума. В случая, Вие поемате само разходите по връщането на покупката. За да се извърши процедурата, клиентът, преди изтичането на гореспоменатия срок, трябва да попълни специален формуляр и да го изпрати по имейл до ръководството.

 

Отказ от връщане използваме основно в два случая:

  • само при зададени определени условия от страна на клиента относно доставката;

  • и когато клиентът е юридическо лице според §13, ал.1 от заключителните и преходни разпоредби на Закона за защита на потребителя.

 

Какво ни предлагат от Медина-Мед

В нашия магазин Ви предлагаме зимни, летни и всесезонни модели за автомобили на известните в отрасъла марки с високо качество на изработката.

 

От нас очаквайте още пълно съдействие в подбора на нужните Ви стоки, както и най-добрите и конкурентни цени в отрасъла. На следващо място, гарантираме високото качество на предлаганите при нас артикули, защото те излизат директно от фабриките на производителите, поради тясното ни сътрудничество с тях.

 

И все пак да напомним, че ако се нуждаете от смяна или ремонт, винаги в големите градове можете да посетите някой от физическите ни сервизи за гуми, където ще бъдете обслужени подобаващо и ще получите професионална помощ. Очакваме Ви!