General Tire -доказват, че “навсякъде” е възможно

4 Март 2020

Автомобилните гуми General Tire са известни от десетилетия в цял свят и вече са спечелили хиляди фенове на различни моторни превозни средства. Какви нови модели са достъпни в сервиза и онлайн магазин Медина-Мед, какви са отделните специфики и отличителни черти на фирмените решения и по какъв начин сме в полза на всички шофьори?

 

Кои са General Tire

Това е американска компания за производство на иновативни модели автомобилни гуми General Tire за моторни превозни средства. Тя е основана през 1915 г в Акрон, Охайо, а днес като част от компанията Continental, под мотото “навсякъде е възможно”, се предлагат нови модели, които гарантират възможното преминаване по всякакви неизследвани територии и терени. 

 

От компанията твърдят, че днес внедряват своя 100 годишен опит в новите си предложения, гарантирайки най-добро качество за максимални ежедневни приключения. А за да се възползвате от предимствата на наистина оригиналните маркови решения, непременно посетете нашият онлайн магазин и сервиз за гуми Медина-Мед.

 

Какво ги отличава от останалите

От компанията General Tire твърдят, че съвременните им предложения са оборудвани с т.н. RTM технология, предупреждаваща шофьорите за износването и подмяната. Това трябва да бъде извършено при поява на надписа Replacement Tire Monitor по горната периферия на страничните бордове. Това ще се случи малко преди достигането на минималния праг за износване, което ще означава, че максимално бързо трябва да направите смяна.

 

В предлагащите се в онлайн магазина и сервиз за гуми Медина-Мед, нови модели от General Tire ще откриете също и VAI технологията, позволяваща визуално и бързо потребителя да определи дали има неравномерно износване чрез два допълнителни ламела. Ако те започнат да се износват неравномерно, то това е индикация за неправилен ъгъл на разположение и основание за проверка на окачването. Това разбира се можете да го извършите в наш онлайн магазин или сервиз за гуми Медина-Мед.

 

Защо да изберете General Tire и Medina-Med

Защото съвременните нови модели на компанията ще Ви осигурят: 

  • максимално спокойствие на пътя;

  • отлично сцепление;

  • изключително кратък спирачен път;

  • истински доказателства, че “навсякъде е възможно”.

 

Разбира се, всичко казано от горния списък е проверено и доказано от десетки независими тестове, така че наистина продуктите на американската компания могат да се считат за пионерите в областта и тези, които задават трендовете в отрасъла. За да се възползвате и Вие от истинското качество, посетете онлайн магазина и сервиз за гуми Медина-Мед, където цените са най-изгодни на пазара.