Dunlop Grandtrek AT23 265/65R18 114V и Dunlop Grandtrek PT5A 265/55R20 109V за нов модел Toyota Landcruiser 300

25 Август 2021

Повече от 130 години Dunlop е една от водещите световни марки гуми. Откакто Джон Бойд Дънлоп е изобретил пневматичната гума през 1888 г., името на Дънлоп се свързва с пробивите в технологията на гумите - и високите характеристики, които шофьорите очакват. Винаги се стреми да увеличи максимално удоволствието от шофирането, Dunlop предлага на всички видове автомобилисти производителността и издръжливостта на най-новите технологии за гуми.

 

Toyota има нов водещ SUV Toyota Landcruiser 300, който ще се продава в 170 държави по света - но не и в Западна Европа. Това 13-то поколение на Toyota Landcruiser - Landcruiser 300 и японският производител го смята за „пълен редизайн“ на стартираната през 2007 г. серия 200. Dunlop продължава да бъде основен доставчик и ще предостави на Landcruiser 300 два модела гуми Dunlop за оригинално вграждане. 

 

  • Dunlop Grandtrek AT23 265/65R18 114V
  • Dunlop Grandtrek PT5A 265/55R20 109V

 

Dunlop Grantrek AT23 & PT5A „разполагат с нова смес на протектора, която осигурява значително подобрена производителност и представяне - подобрено сцепление на завоите, както и балансирани показатели във всякакви метеорологични условия,  в допълнение - икономия на гориво и устойчивост на износване. 

 

  • Вълнението от това, което правите:

Dunlop не само продава гуми – Dunlop Ви кара да се вълнувате за това, което правите. Благодарение на над 100-годишния си опит в автомобилните състезания и на съвременните иновации, гумите Dunlop подхранват вълнението на водачите, наслаждаващи се на персоналния си път към успеха.

 

  • Технология от автомобилните състезания :

Като марка гуми, която повече от столетие жъне успехи в автомобилните състезания, ние прехвърляме познанията си от технологията на състезанията в създаването на най-добрите високотехнологични гуми.

 

  • Отлични резултати в тестовете на автомобилните списания:

Dunlop вярва, че за да се постигнат успехи, са необходими ангажираност, издръжливост и интуиция.  Отражение на успехите ни и на непрекъснатите иновации са многобройните награди и изключителните резултати, постигнати в различни независими тестове на гуми.

 

  • Препоръчани от най-добрите:

Много престижни и мощни марки леки автомобили търсят гуми, които да имат подобни на техните отлични качества.  Ето защо множество производители на леки автомобили избират гуми Dunlop като оригинално оборудване за своите автомобили.

 

 

https://www.dunlop.eu/dunlop_bgbg/tires/truck/

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707