Conti EcoRegional HS3+ и Conti EcoRegional HD3+

9 Март 2022

 

Горивната ефективност отговаря на висок пробег: Conti EcoRegional HD3+ с намалено съпротивление при търкаляне

 

  • Ъпдейт на гамата Conti EcoRegional: иновативни смеси на протектора и специални производствени процеси
  • Със символ 3PMSF подходяща за всички пътни настилки.
  • Conti EcoRegional HS3+ and Conti EcoRegional HD3+ отличната горивна ефективност помага за защита на климата

Линията гуми Conti EcoRegional Generation 3+ е идеално пригодена за смесени регионални и дълги разстояния. Той е разработен за пътувания, включващи множество доставки в рамките на един ден, шофиране в натоварен трафик - регионални пътища. Отличителните характеристики на гумите включват намалено съпротивление при търкаляне и превъзходна горивна ефективност, ниските им емисии на CO2 допринасят за устойчива мобилност и надеждна логистика. „Conti EcoRegional HS3+ за кормилната ос и Conti EcoRegional HD3+ за задвижващата ос представляват безкомпромисно надграждане за това семейство гуми,

 

 

Ниско съпротивление при търкаляне, оптимално сцепление, дълъг експлоатационен живот

 

Новият Conti EcoRegional HS3+ запазва иновативния дизайн на протектора на своя изпитан предшественик. Гумата от ново поколение отново разполага с джобни ламели за минимизиране на неравномерното износване и подобряване на водната дисперсия за оптимално представяне на мокро.
 
Специално проектираните геометрии на каналите осигуряват равномерно предаване на мощността заедно с дълъг експлоатационен живот на гумите. Голяма част от намаляването на съпротивлението при търкаляне се свежда до модифицирана, иновативна смес за протектора.
 
Подобно на Conti EcoRegional HS3+, новият Conti EcoRegional HD3+ не може да бъде разграничен външно от модела, който заменя. Доказаният дизайн на протектора с голям брой захващащи ръбове  осигурява - ниско съпротивление при търкаляне и голям пробег. Специалните 3D ламели подсилват стабилността и издръжливостта на протектора. Значително намаляване на съпротивлението при търкаляне беше постигнато чрез прилагането на подобрена иновативна смес за задвижващата ос. Модифицираната конструкция на каркаса подобрява съпротивлението при търкаляне без отрицателно въздействие върху пробега.
 
Както Conti EcoRegional HS3+, така и Conti EcoRegional HD3+ носят маркировката 3PMSF върху страничните си стени, което показва тяхната пригодност за зимни условия. Това означава, че тези гуми са предназначени за целогодишно използване при всякакви метеорологични условия, включително по зимни пътища и при неблагоприятни метеорологични условия
 

 

Гумите се предлагат в следните размери:

 

Conti EcoRegional HS3+

 

  • 315/70R22.5
  • 315/80R22.5
  • 385/55R22.5
  • 385.65R22.5

 

Conti EcoRegional HD3+

 

  • 315/70R22.5
  • 315/80R22.5

 

Conti.png (2818×1403)

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707