BMW M4 с гуми Continental - оригинално вграждане

30 Юли 2021

 

Continental споделя, че BMW е избрало за оригинален доставчик на оборудване за новия M4. Производителят на гуми ще достави своя Continental SportContact 6 за фабрично монтиране на второто поколение на купето на BMW, след като получи глобални одобрения за размерите 275/40 ZR18 (103Y) XL и 285/35 ZR19 (103Y) XL.

 

„Като единствената точка за контакт между автомобила и пътя, гумите играят съществена роля за осигуряването на оптимално шофиране без компромиси“, казва д -р Холгер Ланге, ръководител на отдела за разработка на гуми за бизнеса с оригинално оборудване на Continental. „Нашите инженери разработват гуми OE, които перфектно съответстват на съответния модел превозно средство и по този начин оптимално подпомагат работата на автомобила. За да отговори на специфичните изисквания, Continental работи в тясно сътрудничество с производителите на превозни средства по разработването на гуми.

 

Continental SportContact 6 - Безопасност на всякаква настилка. Контрол при всякаква скорост.

 

  • Сместа Black Chili за максимално сцепление във всички посоки, дава възможност за превъзходни изживявания зад волана.
  • Векторинг на силите (Force Vectoring) за максимален контрол - нова ера в разработването на протекторни шарки.
  • Aralon350™, новият адаптивен хибриден подпротекторен пласт за максимална стабилност при високи скорости, достигащи до 350km/h.

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707

 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®