Автомобилни гуми Nokian

8 Октомври 2020

Днес съществуват множество различни марки производители, но автомобилните гуми Nokian са сред предпочитаните, защото самата Нокиан е много активна в изследователската дейност насочена в посока, подобряване на нейните продукти. Така, компанията се нарежда в редиците на успешните и предпочитани в Европа брандове. По-долу ще разгледаме характеристиките и спецификите на новите фирмени предложения в онлайн магазин и сервиз за гуми Медина-Мед.

 

Характеристики и специфики на гуми Nokian

Основното предимство на Нокиан сред нейните конкуренти е наличието на множество отделни фирмени патенти, които само тя има право да внедрява в своите модели. Така предлаганите в Медина-Мед автомобилни гуми Nokian значително се открояват с различните си характеристики сред своите конкурентни аналози. Например, летните и зимни гуми под марката Нокиан имат специфична и уникална каучукова смес, осигуряваща висока степен на износоустойчивост, което ги прави по-дълготрайни.

 

От друга страна, уникалният каучуков състав и ламелна структура на протектора на новите автомобилни гуми Nokian осигуряват изключителни характеристики на добро сцепление с асфалтовата настилка при почти всякакви условия и по всяко време. 

 

Какви модели ще откриете в раздела

Предлаганите в онлайн магазин и сервиз за гуми Медина-Мед модели са достъпни във вид на най-разпространените автомобилни гуми Nokian. Тук Ви очакват нови оригинални решения с различна специфика, размери и предназначение. Достъпни са също летни, зимни и всесезонни модели на Нокиан, които са напълно оригинални и 100% маркови. Ако искате да се възползвате от гарантираното от компанията качество на новите си автомобилни гуми Nokian, заповядайте при нас. 

 

Защо да предпочетете нашия онлайн магазин и услугите на сервиза за гуми?

 

Защо да купите гуми от Медина-Мед

Съществуват няколко особености, които нашият сервиз за гуми и онлайн магазин и ние изобщо като компания покриваме. Това са критерии, по които всеки може да прецени дали си заслужава да ни се довери:

  • над 20 години пазарно присъствие;

  • натрупан голям практически опит;

  • екип само от експерти с подходящото образование;

  • работа само с най-големите и проверени брандове в областта;

  • добре оборудвани сервизи за гуми със създадени в тях подходящи условия за работа и онлайн магазин;

  • бързо и адекватно обслужване;

  • отлични цени и периодични промоционални кампании.

 

Възползвайте се от истинското качество, специфика и характеристики на новите модели само в Медина-Мед, гарантирани от Нокиан!