3 предимства при закупуването на гуми онлайн?

15 Юли 2019

Много шофьори предпочитат, когато купуват нови гуми за своя автомобил, да отидат на място в магазина, за да ги видят и докоснат. Те се придържат към традиционния начин на пазаруване и се страхуват да изпробват новите технологии в онлайн пазаруването с оправданието, че не ги разбират. Сега обаче ще Ви запознаем с 3 големи предимства на закупуването на гуми онлайн и ще разберете, че си заслужава!

 

Как спестявате време като закупим гуми онлайн

Както знаем, времето днес е много по-ценно от преди, а често на път към търговския обект попадаме в задръствания или на светофари. Налага се предварително да планираме пътуването и често това отнема повече време. Ами защо да не се възползваме от удобствата на съвременните технологии и не си спестим целия този ресурс?

 

Какви възможности имаме от онлайн пазаруването

В много от случаите, когато влезем в традиционния магазин, голямото разнообразие от модели и марки малко ни шокира и не успяваме веднага да вземем адекватно решение какъв модел, размер и вид ни трябва. При онлайн пазаруването обаче, ние имаме специални механизми за филтрация на продуктите по определени критерий, така че да направим своя избор, буквално за минута. 

 

Без значение дали правите покупката през мобилен телефон или настолен компютър, докато сте на път или у дома на дивана, онлайн Вие имате възможността да ограничите търсенето само до съвместимите с Вашия автомобил продукти. Също получавате опции за сравняване на техническите характеристики на отделните варианти, техните цени и мнения от използвалите ги вече потребители. Все пак, преди да вземем окончателно решение е важно да се съобразим с някои нюанси.

 

Какво трябва да гледаме преди покупка

Важно е преди да предприемем стъпки към покупка, да направим сравнение на техническите характеристики, да прегледаме добре подробните продуктови описания и да прочетем независими мнения от различни потребители. Така ще можем да направим най-точна и ясна преценка, каква покупка да направим.

 

Защо да изберем Медина-Мед

Защото при нас ще откриете голям асортимент от оригинални маркови летни и зимни гуми на отлични цени и с гарантирано високо качество. В нашия сервиз за гуми можете също да извършите нужната смяна и то без да губите време, защото експертите ни работят само с най-доброто оборудване и инструменти. Пазарувайки от нашия онлайн магазин, също ще получите:

  • отлично обслужване;

  • подробни продуктови описания;

  • безплатна комуникация с експерти в областта за допълнителна консултация;

  • невероятно изгодни търговски условия;

  • бързо завършване на покупката и нейното заплащане;

  • възможности за покупки, дори и докато пътувате през любимия си смартфон;

  • регулярни промоционални предложения.

 

Можете да се възползвате и Вие, дори още в този момент!