За NUFAM Michelin представя нова гума за лекотоварни автомобили и автобуси MIDI

16 Август 2013

В рамките на  изложението за леко-товарни автомобили NUFAM от 26 до 29 септември в изложбения център Карлсруе, Michelin ще представи нови типове гуми. Моделът, наречен "X Multi-D" е предназначен за задвижващата ос на лекотоварни камиони и миди- автобуси. Тя се предлага в три измерения 215/75 R17.5, 225/75 R17.5 и 245/70 R17.5. При разработването на гумата са покрити специфичните изисквания за сектора в градското и регионалното разпределение и изискванията гумата да може да се прилага при всякакви метеорологични условия.

Отделно от тези нови неща, при NUFAM от скоро се въвежда и продуктовата серия "X Line Energy" за тежко-товарни превозни средства и за дълги разстояния, казва Michelin, където ангажимента в търговското шоу на леко-товарните превозни средства се приема като "истински мач."

 

И накрая, новите гуми за леко-товарни превозни средства се произвеждат само на три километра от панаирното изложение в град Карлсруе. Още от 1931 г. Карлсруе e родината на германския дъщерен производител Michelin и мястото на първата немска фабрика за френския производител на гуми.