В края на годината се очакват първите пратки гуми на Conti от завода в Калуга

31 Март 2014

Наскоро е Карлхайнц Евертс, ръководител на бизнес звеното за леки автомобили и гуми за оригинално вграждане, вече има поглед в световен мащаб върху бизнеса OE и наред с другото върху изискванията и очакванията на производителите на превозни средства, по отношение на темата гуми. Според него темата, занимаваща се с оригиналното оборудване и особено със съпротивлението на търкаляне излиза все повече на фокус. "Специално за нашите първокласни клиенти сред производителите на автомобили, намаляването на разхода на горивото за флота днес има много висок приоритет", обяснява Евертс. И добавя, че Continental предвижда една трета от всички нови произвеждани автомобили в ЕС да бъдат оборудвани с гуми Continental.

"В рамките на ЕС, както и в Северна и Южна Америка, сме представени във всички големи производители на автомобили. Нови клиенти печелим главно в Азия, където пазарът се развива и най-бързо" , казва Евертс нататък, но също и за руския пазар се предполага развитието на един "огромен потенциал ". Това води до засилено присъствие на международните производители на автомобили там, което провокира и решението за място за новия завод на Conti в Калуга по отношение на бъдещото оригинално оборудване за този пазар. Тъй като ISO - сертифицирането на производствен обект изисква дванадесет месеца серийно производство там, преди да се предлага като оригинално оборудване, Continental от Калуга  ще стартира "с първите доставки за производителите автомобили руско производство в Русия към края на 2014 г.", отбелязва Евертс по-нататък. 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®