Свеж вид за пътеводния принос на мобилността

11 Юни 2013

Сигурната, чистата, удобната и достъпна мобилност са ядрото на ​​марката.

Новата линия "The Future в Motion" представлява програмата на концерна.

С Continental бъдещето започва по-рано, а мобилността на бъдещето е конструирана тук и днес: Производителят на гуми се превърна в един от най-големите доставчици в света на технологии за по-голяма безопасност, устойчивост, управление на информацията и удобство при мобилността. С новия си външен вид Continental подчертава преобразуването си през последните години.

Собствената претенция е ясно формулирана: "Нашите технологични решения помагат на хората да обогатят качеството си на живот чрез мобилността, за да стане устойчиво тяхното жизнено пространство. Ние произвеждаме по-бързо от другите интересни решения и продукти в масовото производство при по-надеждно и първокласно качество. Нашата марка е символ на тази претенция и обещанието на нашите доверени страни, при които ние се преценяваме всеки ден ", казва изпълнителният директор д-р Елмар Degenhart.

Поводът на Годишното общо събрание в средата на май в Хановер за първи път представи  публично новото лого на фирмата, което олицетворява пъргавина, страст и иновации. В допълнение на променения дизайн има система с нов шрифт и специално формулирана сентенция на марката: "Continental – бъдеще в движение." Преведено логично означава: " Continental движи бъдещето, бъдещето движи Continental". Става въпрос за значението на мобилността като основа на човешката потребност и активното формиране на бъдещата мобилност на Continental , при която мобилност предприятието прави транспорта по-безопасен, по-чист, по-удобен и по-достъпен за всеки.

Новият изглед е създаден като част от един цялостен проект: През последните две години, Continental застъпва стратегия за растеж и корпоративна култура, при което разположението и архитектурата марка еволюират радикално. Защото за повече от 140 години, компанията е нараствала постоянно - не само органично, но също така и чрез придобиване на повече от 90 фирми.

С бизнеса си за гуми, технологичната компания от години беше много успешна и ще е съобразена и занапред при визия 2025 за растежа на световната икономика. Марката гуми е известна в цял свят и продължава да формира основата на популярността на Continental.