Срокове за Pneu-Expo 2014 г. – За в бъдеще панаирът винаги ще е на годишното изложение на гумите

7 Юни 2013

Организаторите на френския панаир за гуми Pneu Expo вече имат обявени датите за това събитие през следващата година. Според тях представителите на гумения бранш ще имат възможност да се срещнат отново на 9 и 10 Април 2014. В тази и годината преди това на гостите ще има предоставени още три дни, за да посещават изложбените халета.

Според организаторите всеки един ще е под постоянен натиск от време, за да е в състояние да посети всички търговските екипи и изложители. Организаторите на Pneu Expo очакват междувременно около 3000 посетители и над 100 изложители в повече. Pneu Expo ще се проведе в изложбения център Eurexpo в Лион. През 2014 г. отново ще започне да се предлага цялостна рамкова програма, към която трябва да принадлежат и няколко конференции.

Тъй като откриването на Pneu Експо 2012 в Лион бе част от плана на организаторите на панаира, те искаха да установят това търговско изложение да се провежда два пъти годишно, но този план бе изменен от успеха на още на първото изложение:   Отсега нататък Pneu Expo трябва да се провежда всяка година.

Сега организаторите променят отново своя план и в изявление подчертават, че след събитието през 2014 г. Pneu Expo отново ще се провежда на всеки две години (винаги и в годините, когато се провежда и панаирът на гумите в Есен). С това решение ние следваме общото желание на изложители и посетители, се посочва по-нататък.