Обявена е "значителна инвестиция" в отдела CST на Conti

19 Юни 2013

Търговският отдел за специални гуми (CST) на Continental AG обяви за следващите десет години "значителни инвестиции" в разработването на продукта и продажбите. Освен това следва също да се разшири порт-фолиото на продукта и услугите с акцент върху три основни области:

Индустриална обработка на материали, OTR обработка на материали и подземни мини. Целта на новата бизнес стратегия е за по-добри продукти и услуги, отговарящи за в бъдещето на по-високите индивидуални изисквания на клиентите, твърдят от компанията. Като първа стъпка, в края на юни ще се въведе нова продукционна линия за гуми за пристанищна дейност.

Като друг ключов проект компанията вижда нова екологично-плътна гума, наречена "Continental LifeCycle", при която от повторното използване на какрасите ще се осигури намаляване на енергията и суровините в производствения процес.

При този тип на рециклиране, производителят на гуми иска да си осигури преднина, за да отговори по-ефективно на нуждите на клиентите и пазара за индустриални гуми. Разширяването на продуктовата гама е във всеки случай част от Continental - "стратегия за разширяване през 2025 г.", която изложи директорът Николай Setzer преди известно време под името " Визия 2025 ".

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®