На автосалона в Женева - Range Rover Evoque

20 Февруари 2014

С варианта Autobiography Dynamic британците стартират с една особено спортна версия на Evoque. По-голямата динамика със сигурност идва от подсиления с още 45 к.с. и 60 Нм двулитров четирицилиндров бензинов турбодвигател, който за да бъде в състояние да оползотворява оптимално своите 285 к.с. и 400 Нм въртящ момент е преоборудван и с деветстепенна автоматична трансмисия.

Range Rover Evoque с динамична визия  

 
Кормилното управление е станало по-директно, геометрията на окачването е променена, а адаптивните амортисьори са с нова настройка. Предните спирачни дискове вече са 350 мм, ESP стандартно се комбинира с Torque Vectoring.

Разбира се и визията на Range Rover Evoque е осъвременена - така Evoque Autobiography Dynamic се е сдобил с нова радиаторна решетка, модифицирана предна броня, нови фарове и задни светлини, както и 20-цолови ковани алуминиеви джанти. Към всичко това ще добавим и новото специално лаково покритие и емблемата на Autobiography Dynamic на калниците и капака на багажника. 

Коженият салон е в различни цветови гами и емблеми Autobiography Dynamic и осветени лайстни на вратите. Мултимедийната система е допълнена с нови приложения.