Michelin подкрепя европейската серия Nascar-Whelen

5 Юли 2013

Michelin подновява своя ангажимент като изключителен партньор на гуми на "Nascar Whelen Euro Series" (бившата „Euro-Racecar Nascar Touring Series“). От 2009 г. Michelin подкрепя състезателната серия не само с доставката на гуми, а подкрепя организатори и отбори с консултации и съдействие.


Michelin има дългосрочно сътрудничество, тъй като всички участници са разработили с „Nascar Whelen Euro Series“ една наистина грандиозна, но все пак и достъпна форма за моторни спортове, която отлично пасва на философията на Michelin, както се посочва в съобщение. Michelin е разработил серия от два специални типа гуми, които се характеризират с високо ниво на сцепление, дълъг живот и висок потенциал – и точно това са свойствата, които се ценят при състезанието с дължина от 300 до 500 мили в Nascar

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД