Гумите без въздух "набират скорост"

28 Ноември 2013

Японският производител на автомобилни гуми Bridgestone представи на автосалона в Токио второ поколение на своите колела без въздух. Преди време компанията демонстрира подобни гуми за голф колички с миниатюрен размер. Колелата от втората генерация са по-големи, а от Bridgestone намекват, че са на крачка от серийното производство.

Новите гуми без въздух издържат скорости до 64 км/ч и имат подобрени показатели за натоварвания. Конструкцията им обещава много повече здравина и износоустойчивост от традиционните гуми при минимално техническо обслужване и - разбира се - отсъстващ риск от спукване.

Основен проблем при безвъздушните гуми, каквито разработват и от Michelin, са високите температури, причинени от триенето. Французи и японци работят усилено именно по отстраняването на този недостатък, който възпрепятства серийното производство.

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®