CONTINENTAL

4 Март 2020
  • Гуми от Continental - перфектният контрол при всекидневно шофиране.

Когато имате нужда от летни и зимни гуми и от такива за всеки сезон. Когато карате ВАН, SUV, седан или малък автомобил. Когато стилът Ви на шофиране е спортен, удобен или устойчив. Ние имаме подходящите гуми за Вашия автомобил.

 

  • Германска технология

Continental, чието седалище е в Хановер, е един от водещите производители в автомобилната промишленост. От самото ни създаване през 1871 г. ние преследваме една цел – осигуряването на безопасността на пътя, без да допускаме компромис за сметка на удобството или удоволствието при шофирането. В продължение на повече от 140 години ние развиваме прогресивни решения в сферата на мобилността, така че да можете да стигнете благополучно до Вашата дестинация.

 

  • Първокласно качество, максимална безопасност

Нашите проучвания показват, че гумите не са ключовият фактор за цялостния километраж. Също така, те трудно въздействат върху спирачния път. Ето защо постоянно подобряваме гамата ни от продукти. Това означава, че нашите гуми винаги обезпечават изключителен спирачен път, както и максимална безопасност и удоволствие при шофирането.

 

  • Победителят от тестовете на Auto Magazine

Отчитаме всеки един аспект на сигурността и действието при развитието на първокласните ни гуми. Не случайно гумите на Continental печелят редовно наградите от независимите тестове, провеждани от организации и списания като ADAC и AutoBILD.

 

  • Партньор на автомобилния производител

Continental е стратегически партньор на водещите автомобилни производители като BMW, Mercedes и Volkswagen. Производителите на автомобили използват само първокласни гуми за удовлетворяването на най-високите стандарти за качество. Прогресивните изследвания и развойната дейност вървят ръка за ръка с автомобилните производители, което е гарант, че Continental отговаря на всички тези стандарти. Ето защо почти един от всеки три автомобила в Европа е снабден с първокласните гуми на Continental. Останете с нас!

 

Повече информация може да намерите на http://www.continental.bg

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®