Автомобилната 2013 година: Новости от немския производител

29 Април 2013

 

Фолксваген Голф е кръстникът на компактния клас автомобили. Най-важният и успешен сериен модел на Wolfsburg  работи в бранша вече за шестата си генерация.

Първото поколение дойде през 1974 г. в областта на търговията, а дизайнът е от Italdesign Giugiaro. Актуалният VW Golf VII се базира на нова модулна напречна конструкция. Моделът се характеризира с и по-голямо пространство. Освен това гамата значително е разширила и помощните системи. Интелигентната олекотена конструкция на VW Golf VII трябва да съдейства за намаляване на теглото с 100 кг в сравнение с предшественика му.

Моделът не се предлага само в три и пет врати, но и въз основа на базата на старата платформа в различни стилове на каросерията: версията с висок покрив се нарича "Golf Plus", а комби-версията се нарича „Golf Variant ". Освен това има и версия за висока проходимост „Cross-Golf." Името си дължи на океанско течение в Атлантическия океан.

 

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД