Auto Bild Motorsport и Dunlop търсят юбилеен дизайн

10 Април 2013

 

• Mercedes-Benz SLS AMG GT3 ROWE RACING работи по 24 часа за юбилея "125 години от Dunlop"

• Три дизайна са на разположение за избор в  autobild.de  и  Auto Bild Motorsport

• Победителят ще вземе VIP пакет за двама за 24-часовата надпревара в Нюрбургринг

Ханау, март 2013 г. - Auto Bild Motorsport и Dunlop търсят за 125-годишната от създаването на Dunlop  дизайн за Mercedes-Benz SLS AMG GT3. Партньорът за развитие на Dunlop  ROWE RACING е отворил вратите за 24-часова надпревара за тази година в Нюрбургринг. Съчетаването на годишнината на Dunlop и на Gullwing ще се пренесе на 125 състезателни номера в 24-часовата надпревара в Нюрбургринг, която ще се проведе от 19 – 20 май 2013 г. и е най-дългото разстояние за тази година в Германия. 

За избор са предвидени три дизайна:  класически в черно с жълти декоративни елементи и лого на годишнината (дизайн 1), жълто-черно покритие и гумен профил на капака и покрива (дизайн 2) или с динамично-оптично излъчване (Design 3).  Победителят ще получи VIP пакет за двама души за 24 часовото състезание в Нюрбургринг, включително и входни билети и достъп до изключителния Dunlop - салон с най-добър изглед на стартовата решетка, както и настаняване в хотел. Краен срок за участие е 4 Април 2013, а заявка за участието е възможно и онлайн на www.autobild.de .

 

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД