КУПИ § СПЕЧЕЛИ - MICHELIN

27 March 2021

 

Купи 4 нови гуми Michelin, летни или всесезонни, по време на периода на кампанията, от сервиз за гуми на Медина Мед, регистрирай своята покупка - за участие в лотария MICHELIN!

 

  • Период на кампания: 29.03.2021 - 09.05.2021. Покупката трябва да бъде направена в рамките на този период, а регистрацията трябва да бъде направена не по-късно от 15 май 2021.
  • Участващите в тази кампания продукти са новите летни и CrossClimate гуми за леки автомобили, ванове и 4х4 автомобили на марката Michelin.
  • След като се регистрират, участниците в тази кампания ще получат известие за регистрация (потвърждение) не по-късно от 7-дни след регистриране. Ако регистрацията е валидна, участникът получава наградата си по същия имейл, който го информира за валидирането.
  • Правилата за участие в кампанията са налични свободно за всички участници , на www.michelin.bg, където можете да намерите информация и за Политиката за поверителност и защита на личните данни.
  • Един участник може да се регистрира само веднъж и да спечели не повече от 1 награда, дори ако е закупил повече от 4 нови летни гуми  Michelin или нови гуми на Michelin от гамата CrossClimate.
  • Наградите на кампанията са:  един електрически Segway, една тротинетка/ седмично, един куфар Michelin / дневно.
  • Повече информация: https://www.michelin.bg/auto/promotsion
  • Регистрация за лотария: https://promo.michelin.bg/forms/registrirai

 

 

 

 

Ако желаете да оттеглите Вашето съгласие за обработване на Вашите лични данни или желаете да упражните горепосочените права, може да се свържете с нас: МИШЛЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД И MICHELIN ROMANIA S.A. Северен път Букурещ №10, град Букурещ, Бизнес Парк, сграда О1, ет. 3, Волунтари, Илфов, Румъния, на вниманието на Маркетингов Отдел ECS Email: dataprivacy_EUC@michelin.com. Ако смятате, че Вашите права за защита на личните данни са нарушени по какъвто и да било начин, Вие имате право да поискате защита от MICHELIN или да се свържете с националния орган за надзор и защита на личните. За България това е Комисията за защита на личните данни, за повече информация: https://www.cpdp.bg

 

За повече информация относно регистрационния статус, моля, свържете се с нас на promo.michelin@ota.ro.