ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ NOKIAN SEASONPROOF C

21 Август 2021

Скандинавският производител на първокласни гуми Nokian Tyres представя нова всесезонна гума за професионална употреба. Новата Nokian Seasonproof C е разработена за шофьори, които се нуждаят от надеждност и първокласна безопасност върху заснежени и кишави пътища, но които също така искат първокласно представяне и усещането за лекота при шофирането през лятото.

 

Разработени за груба и разнообразна употреба, Nokian Seasonproof C предлагат прецизно управление и стабилност, отличен пробег и подобрена издръжливост. Независимо дали за Вас всяка секунда е от значение когато правите доставки по тесните градски улици или карате кемпера си по черни пътища целите осеяни с дупки и неравности, Nokian Seasonproof C ще превозят тежките товари безопасно и надеждно.

 

Според проучване на Nokian Tyres сред потребителите на всесезонни гуми*, европейските шофьори особено ценят безопасността във всякакви условия през цялата година. За шофьорите на ванове и превозни средства за доставки надеждността в променливи условия и температури близки до нулата са също толкова важни. Сцеплението и добрата устойчивост на износване също са били сред най-важните характеристики.

 

Новите Nokian Seasonproof C предлагат безопасност и целогодишно удобство за шофьорите в Централна и Източна Европа. Всички размери гуми имат символа на снежинката (3PMSF), който удостоверява, че гумата е официално одобрена за зимна употреба. Повечето размери са позиционирани в категория А, най-високата за сцепление на мокро. Продуктовата гама предлага размери за разнообразна употреба, както за товарни автомобили, така и за автомобили за почивка като кемпери и каравани, със селекция от 25 продукта от 14 до 17 цола, със скоростни индекси от R (170 км/ч), S (180 км/ч), T (190 км/ч) и H (210 км/ч). Продуктовата гама ще бъде налична за потребителите през есента на 2021 г.

 

Удобството среща безопасността Новата Nokian Seasonproof C предлага практично решение за заетите професионалисти, които искат да преустановят сезонната смяна на гуми, но същевременно искат безопасен вариант за всеки ден от годината. Експертизата на Nokian Tyres в зимната безопасност и отличното представяне при разнообразни условия за шофиране може да бъде видян и усетен в новия продукт и в концепцията Season Sense. Тя е специално разработена за всесезонна употреба, за да осигури безопасно шофиране през дъждовните дни, на кишав път, а също така да предостави прецизно и комфортно шофиране и на суха настилка по време на летните жеги. Концепцията Season Sense се състои от иновативни характеристики, които включват шарката на протектора на гумата, структурата и каучуковата смес. Напречните, v-образни мултифункционални шарки на протектора с твърда централна част е разработена за целогодишна безопасност и комфорт. Новата всесезонна каучукова смес предлага впечатляващи сцепление на мокро, пробег и ефективност. Здравата структура на патентованата от Nokian Tyres технология Aramid Sidewall предлага уникална издръжливост и подобрен експлоатационен живот на продукта. Издръжливост чрез структура и материали Животът на професионалистите и туристите е улеснен благодарение на отличното сцепление на мокро и перфектните характеристики за устойчивост на аквапланинг комбинирани с първокласна издръжливост.

 

Издръжливостта на новия продукт е максимална благодарение на уникалната технология Aramid Sidewall на Nokian Tyres. Изключително здравите арамидни влакна укрепват страниците на гумата предоставяйки повече издръжливост и защита във взискателни ситуации на пътя. Тази технология защитава гумата срещу удари, прорези и дупки. В комбинация със здрава конструкция с твърди метални колани, Nokian Seasonproof C предоставя максимална издръжливост и подобрен експлоатационен живот тежкотоварни автомобили и такива, които редовно карат по пресечени терени и пътища осеяни с дупки. Новата Nokian Seasonproof C има над 15% по-добро съпротивление на износване в разнообразни пътни условия в сравнение с предшественика си Nokian Weatherproof C.

 

Отлично управление и стабилност през цялата година Мултифункционалната шарка на протектора има твърда централна зона, която предоставя отлично управление и стабилност през всички сезони. Всеки блок на протектора е свързан към централното рамо, което подобрява реакциите на кормилното управление. Силно изразените канали на протектора започват от централната част и се насочват към рамената. Каналите за изтласкване на киша и вода в центъра на протектора са разработени, за да увеличат съпротивлението към аквапланинг. Каналите отвеждат водата и кишата, съхранявайки я между гумата и пътната настилка и насочват потока далеч от гумата.

 

NOKIAN SEASONPROOF C ПЪРВОКЛАСНА ЦЕЛОГОДИШНА ГУМА ЗА ТЪРГОВСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

 

https://medina-med.com/katalog-gumi/?application_id=van&season=summer,allseason&brand=Nokian&model=SEASONPROOF%20C

 

 

СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ ПРЕЗ ВСЕКИ СЕЗОН Новата целогодишна гума Nokian Seasonproof C е практично решение за ангажирани професионални шофьори, които искат да кажат сбогом на сезонните смени на гуми, но в същото време изискват всекидневна безопасност през цялата година. Разработена специално за тежки товари, Nokian Seasonproof C осигурява прецизно управление и стабилност, отличен пробег и по-голяма издръжливост.

 

  • ПЪРВОКЛАСНА ЦЕЛОГОДИШНА БЕЗОПАСНОСТ И СТАБИЛНОСТ 
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОБЕГ И РАЗХОД НА ГОРИВО
  • ПО-ГОЛЯМА ИЗДРЪЖЛИВОСТ И НАДЕЖДНОСТ ПРИ ПО-ГОЛЕМИ НАТОВАРВАНИЯ

 

МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ - Трайността на гумата Nokian Seasonproof C е максимално удължена благодарение на уникалната технология на арамидни странични стени. Изключително здравите арамидни влакна укрепват страничните стени, правейки гумата по-трайна и по-защитена в трудни условия на шофиране. Тази технология предпазва гумата от пробиви, разкъсвания и повреди в случай на удар или контакт с дупка по пътя. Благодарение на здравата си и усъвършенствана конструкция със здрави стоманени колани, гумата Nokian Seasonproof C осигурява максимална издръжливост и пробег при големи натоварвания и при трудни условия на шофиране.

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707