Viking ProTech NewGen

27 Януари 2022

 

Летни гуми Viking ProTech NewGen

 

Viking ProTech NewGen впечатляват с отличен баланс и много добро съотношение цена – ефективност, което ги прави идеални за дълъг и безопасен престой на пътя. Подходящи са както за автомобили от компактния и високия клас, така и за спортни автомобили с ултра висока производителност (UHP).

 

  • Viking. Марка на Continental.
  • Сигурност и увереност при мокри условияViking ProTech NewGen ви предлагат ново приятно усещане при мокри условия. Няколкото ръба на блоковете предоставят отлично сцепление на мокра настилка, а широките периферни канали и разширените канали на вътрешното рамо осигуряват ефективно разпръсване на водата.
  • Усетете разликата, когато става въпрос за управлението и работата на спирачките - Подобрената стабилност на шарката и балансираното разпределение на твърдостта имат голямо значение, когато става въпрос за управлението и работата на спирачките. Вътрешните раменни жлебове и издадени ръбове са подсилени с шини за отлична стабилност на шарката. Надлъжният външен раменен ръб осигурява устойчивост, а тънките ламели с органична форма разпределят интелигентно твърдостта.
  • Щадят портфейла ви - Viking ProTech NewGen е експертно решение за дълъг живот на протектора и икономичност на гориво. Това е следващото поколение обогатена със силиций смес на протектора с нова полимерна технология, която намалява износването на гумите и увеличава експлоатационния им живот. Сместа също осигурява оптимизирано съпротивление при търкаляне за икономия на гориво и екологично шофиране.

 

VIKING.png (1470×1057)

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707