PIRELLI РАЗРАБОТИ НОВ ТИП ГУМА С МАРКИРОВКА ЗА ВИСОК ИНДЕКС НА НАТОВАРВАНЕ „HL“ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИЛИ ХИБРИДНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

14 Юли 2021

Pirelli представя първата си гума с висок индекс на натоварване: нов тип гуми, посветени предимно на електрически или хибридни автомобили и джипове. Създадена да издържа на теглото на новите превозни средства, оборудвани с батерии, гумата е идеална за по-тежки превозни средства, като електрически автомобили. Проектирана да осигурява ниско съпротивление при търкаляне, както и високо ниво на комфорт при шофиране. Новата гума се отличава с маркировка HL (високо натоварване) на страничната стена като индикация за нейните възможности и е в състояние да поддържа 20% повече тегло в сравнение със стандартната гума и 6-9% повече тегло от допълнителна гума XL на същата размер.

 

Lucid Air ще бъде първата кола, която ще използва новите гуми Pirelli HL. Pirelli P ZERO за този модел ще се предлага в следните размери: HL 245 / 35R21 99 Y XL на предния мост и HL 265 / 35R21 103 Y XL на задния мост, специално проектиран за новия луксозен електрически седан, произведен и продаван по-късно тази година в Съединените американски щати. В съответствие със стратегията на Pirelli ‘Perfect Fit’, гумите P ZERO за Lucid Air са разработени съвместно с производителя на автомобила, за да отговорят изцяло на изискваните стандарти за ефективност.

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707

 

 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®