PIRELLI ОБОРУДВА ASTON MARTIN DBX707: НАЙ-МОЩНИЯТ ЛУКСОЗЕН SUV В СВЕТА

11 Юли 2022

Новият Aston Martin DBX707, един от най-мощният луксозен SUV в света, има оптимална производителност, както и върховен контрол и комфорт, общо с гумите Pirelli P ZERO, които са специално произведени за Aston Martin DBX707.

 

707 конски сили и 900 Nm въртящ момент, генерирани от двигателя на Aston Martin DBX707, правят този луксозен SUV най-мощният от този вид в света. За да се справят с тези изключително високи нива на производителност, инженерите на Pirelli създадоха нови, специално изработени гуми за него в допълнение към 22-инчовата гума, която вече е направена за DBX: P ZERO в размер 285/35R23 отпред и 325/ 30R23 за задната част. Тези гуми P ZERO се възползват от смес, която е извлечена от тази на прочутите гранд туринг модели на Aston Martin, за да се подобри възможно най-много производителността на автомобила, с по-голяма твърдост в страничната стена, благодарение на специфична геометрия в платното, което изгражда структурата на гумата. Значителният размер на тази гума позволява по-директна реакция на кормилното управление и повишена скорост в завой на пистата. За тези, които искат решение, което могат да използват през цялата година на много различни типове пътна настилка – суха, мокра или заснежена – SCORPION ZERO ALL SEASON също се предлага (в два размера) заедно с отличителната маркировка A8A, която идентифицира тези гуми като направен специално за Aston Martin DBX.

 

За да се гарантира, че комфортът на водача е също толкова впечатляващ, колкото и производителността, тези гуми са оборудвани с PNCS (Pirelli Noise Canceling System) в размера на предната гума, което позволява намаляване на шума от пътя. Технологията PNCS се състои от звукопоглъщащ материал, поставен в гумата, който поглъща всички вибрации, които иначе биха били предадени в купето, което означава, че шумът от търкаляне от гумите е намален.

 

Гумите за Aston Martin DBX707 се произвеждат във фабриката на Pirelli Settimo Torinese, точно в покрайнините на Торино, като се използват роботите от системата MIRS на Pirelli (Модулна интегрирана роботна система) и най-модерната технология, посветена на производството на шосеен автомобил със свръхвисока производителност гуми.

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707