КАЛКУЛАТОР ЗА ГУМИ

22 Април 2020

   

http://medina-med.com/Calculator/  - КАЛКУЛАТОР ЗА ГУМИ 

 

Моля за повече информация се свържете с наш консултант:    

                       

СЕРВИЗИ ЗА ГУМИ МЕДИНА МЕД - вижте тук 

 

 

 

С помощта на калкулатор за гуми Вие можете да изберете алтернативен на размера гуми, които ползвате в момента или на тези, които са препоръчани от производителя на автомобила.


Там в полето „Размер“ избирате оригиналния размер на гумата, която ползвате в момента, а в полето „Разлика в диаметъра“, избирате допустимата разлика в диаметъра и потвърждавате с бутона „Покажи алтернативите“. В таблицата ще се покажат всички теоретично възможни алтернативни гуми при избрания % допустимо отклонение. От тази таблица Вие ще получите информация за диаметъра на гумата в оригинален размер към диаметъра на алтернативите, а също така разликата от диаметрите между оригиналната гума и алтернативата.

Частта, обозначена като калкулатор ще Ви позволи да получите точни данни за разликата в диаметрите на гумите, както и разликите в скоростта, сравнявайки оригиналния размер с алтернативния.
При всяка алтернатива на гума се показва иконка с калкулатор. След като кликнете върху нея, калкулатора автоматично изчислява разликите.


Ако искате да получите точни данни, свързани с използването на дадената алтернатива за Вашия автомобил в полето „оригинален размер“ трябва да се впише съответно: широчина, височина и диаметър на джантата в инчове, след което в полето „алтернатива“ на напишете размера на алтернативната гума и да изберете бутона „Изчисли“.
Таблицата с алтернативните размери и калкулатора ще Ви помогнат да изберете най-подходящата гума за Вашия автомобил. Трябва да не се забравя обаче, че правилния размер на гумата трябва да бъде посочен в ръководството за експлоатация на автомобила.