Как да спестите пари купувайки нови гуми за вашия автомобил

11 Декември 2019

Често когато става дума за поддръжка на автомобила, целта ни е това да се случва за максимално малко пари. Ето защо, ние от сервиз за гуми Медина-Мед решихме да напишем материал относно това как да спестим средства, когато купуваме нови колела за своя автомобил. Как колата да е с максимална икономичност и сигурност след добро балансиране, кои производители са утвърдени в сферата и защо монтажът е от значение за спестяването?

 

Как да подберете правилните гуми за вашата кола

Колко пари ще струва едно нещо зависи от търсенето и предлагането. Тоест, ако новите решения на автомобила са с различен размер отпред и отзад и се налага да ги смените, то намирането на правилните решения ще е трудно и скъпо. От друга страна, ако размерът им е еднакъв и разпространен, то бързо ще успеетe да ги откриете в магазина и ще създадете предпоставки за спестяване. 

 

Това от своя страна ще доведе до сигурност и икономичност в разхода, а за допълнителна информация, разбира се, можете да се свържете със сервиз за гуми Медина-Мед.

 

Защо от голямо значение е монтажът

Защото правилно извършеният монтаж освен, че ще направи по-комфортно возенето в автомобила, той води до спестяване на пари и икономичност на време, защото не би следвало да Ви таксуват за това. А под добър монтаж се има предвид точното балансиране на новите колела, като всяко едно от тях бъде поставено на специална машина за балансиране, показваща къде има разлика в теглото. Това от своя страна значително ще забави износването на грайфера и съответно отново Ви пести пари. 

 

Знайте, че след добре извършения баланс, не бива да усещате вибрации във волана по време на движение и ще създава усещане за сигурност. За целта, можете да посетите и нашият сервиз за гуми Медина-Мед.

 

Как да подберете правилния производител за вас

За спестяване на пари в поддръжката на Вашия автомобил е добър избор да направите проучване или директно да се обърнете към експерти в областта, които се занимават отдавна с дейността и добре познават известните и утвърдили се производители. Те също могат да Ви информират за честите оплаквания от едни или други нови предложения на отделните производители и знаят как да постигнете определена сигурност и икономичност. Монтажът, баланса и избора можете да ги направите и в сервиз за гуми Медина-Мед. Защо?!

 

Защо да ги закупим от Медина-Мед

  • отдавна сме на отрасловия пазар и добре познаваме всеки от известните и разпространени в бранша производители;

  • предлагаме широк асортимент от нови и маркови решения на отлични цени, които предоставят и максимална сигурност на пътя;

  • работим само с професионалисти с дългогодишен практически опит, които познават пазара и могат да дадат адекватни и евтини решения за максимално спестяване и икономичност;

  • имаме добре зареден онлайн магазин и модерна складова база, където съхраняваме продуктите си в отлични условия, запазвайки техните качества.

 

За повече информация, заповядайте в нашия сервиз за гуми.