Как да намерите перфектните гуми

21 Януари 2019

Как да открием перфектните гуми за нас?! Това е може би доста често задаван въпрос от собствениците на автомобили. Съществува ли такова нещо и как да процедираме в различните случаи, ще разясним в следващите редове.

 

Всесезонни гуми

Когато правите своя избор в полза на този тип продукти, на първо място обърнете внимание как изглежда протекторът. Той трябва да е асиметричен и агресивен, с което се осигурява по-добро сцепление, без значение пътната настилка. Също така, избирайте тези решения само в случаите, когато зимата е мека, а лятото не е твърде горещо. В противен случай, каучукът изменя своите технически параметри и превозното средство става несигурно и опасно.

 

За камиони

Типът се определя от условията на употреба. Биват три вида: пътни, за проходимост и универсални. Първите се подбират, само ако МПС ще се движи по хубави асфалтови пътища. За специална проходимост се отличават със своите широки и дълбоки жлебове, спомагащи за подобреното сцепление при труднодостъпните терени. Универсалните се отличават по специфичната форма на шарката - прилича на ромб. Този тип обаче не позволява развиването на висока скорост.

 

За спорт и бързина

Спортните решения са предназначени не само за бързо, но и за безопасно шофиране. Шарките, дизайна, ребрата - в тези продукти всяка точка е важна. Отличават се с по-ниския си профил, в сравнение с обикновените аналози и имат агресивно оребрение за повишено сцепление с асфалта. Последното е плитко, за да се намали триенето. При подбора, хубаво прочетете техническите характеристики и вземете под внимание на какви терени и климатични условия ще ги експлоатирате.

 

За извън града

Ако често обичате да шофирате извън града и се налага да карате продължително, то вземете специалните модели за дълъг път. При тях е наблегнато на възможността за предлагане на повишен комфорт, надеждност и дълъг експлоатационен период. Те са така проектирани, че да създават възможно най-нисък шум и се справят с повечето пътни условия - сухи или влажни. Важно е обаче да се има предвид, че не са подходящи за екстремни изпитания в ниски температури и заснежени терени.

 

Какво можем да намерим в Медина-Мед

При нас винаги можете да намерите перфектните гуми за кола и камион на високо-конкурентни цени и с гаранция за повишено качество, защото сме оторизиран дилър на множество отраслови брандове. Тоест, ние партнираме директно с производителите и вземаме продуктите от техните фабрики, което изключва наличието на копия и фалшификати. Още повече, ние предлагаме онлайн гуми с:

  • професионално обслужване и квалифицирани консултанти за въпроси и помощ;

  • достъпен онлайн магазин с подробни описания и огромно разнообразие от разновидности;

  • бързи покупки с няколко клика;

  • скоростни доставки до адрес или офис на куриерската фирма;

  • оторизиран сервиз за гуми.

 

Ако се нуждаете от помощ и съдействие, потърсете ни. Ние сме тук и Ви очакваме!

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®