Гуми Michelin - качество и сигурност на пътя

17 Септември 2020

Едва ли има хора сред собствениците на коли, които да не са чували за автомобилните гуми Michelin и като цяло за самата френска марка. Ние все пак решихме да Ви запознаем с особеностите на компанията и нейните нови модели, налични в сервиз за гуми и онлайн магазин Медина-Мед!

 

Кои са Michelin

Компанията е основана през 1889 г във Франция, а нейното име идва от фамилията на двамата братя създатели съответно Андре и Едуард Мишлен. Към момента в активите си компанията има само 67 завода в Европа, чийто производствен капацитет осигурява около 200 млн гуми в година. В качеството си на бранд се нарежда в ТОП 3 на най-големите и популярни производители в световен мащаб с най-голямо потребителско доверие към автомобилните гуми Michelin.

 

Основното конкурентно предимство на френската компания е огромният й бюджет за развойна и изследователска дейност, равняващ се на около 700 млн. евро годишно. Към момента компанията притежава цели 11 700 патента, което й дава сериозно конкурентно предимство пред нейните съперници в бранша. За да се възползвате от предимствата и моделите на автомобилните гуми Michelin, заповядайте в наш сервиз за гуми и онлайн магазин Медина-Мед.

 

Какви модели гуми предлагат те

Поддържайки високи нива на ефективност и безопасност, новите автомобилни гуми Michelin осигуряват отлични характеристики на комфорт и сцепление, независимо от пътната настилка и климатичните условия. Тази особеност важи за всички модели - авто, селскостопански и тежкотоварни фирмени решения, които ще откриете в нашия сервиз за гуми и онлайн магазин Медина-Мед.

 

За да гарантира, че ще предложи подходящи решения, френската компания създава различни канали за събиране на информация в реално време относно поведението на европейските шофьори на пътя. Така всъщност тя разбира какви са навиците за експлоатация и се стреми да приспособи продуктите си към тях. Ако все пак искате да разберете кои са предлаганите най-популярни модели, заповядайте в онлайн магазина и сервиз за гуми Медина-Мед.

 

Защо да се доверите на Медина-Мед при избор на нови гуми

Като водещ лидер в областта на автосервизните услуги и продажбата на нови маркови автомобилни гуми Michelin в специализиран онлайн магазин, ние от Медина-Мед с нашия над 20 годишен опит можем да гарантираме:

  • най-доброто професионално и адекватно обслужване в страната;

  • винаги голямо разнообразие на различни нови маркови модели на отлични цени;

  • разположени на възлови места в големите градове физически сервизи за гуми с пълно оборудване за отлично обслужване;

  • само експерти с нужната квалификация и практически опит в областта.

 

Възползвайте се и Вие, като ни посетите дори и към този момент.