Grabber X 3 за BRABUS Crawler: General Tire сбъдва мечтите за офроуд тунинг

8 Септември 2022

 

900 SUPERBLACK, 1300 R или 700 Rolls Royce: на 44-то издание на Conti Tuning Day – специално издание – всичко се въртеше около автомобили от BRABUS на 20 август 2022 г. Автомобилният тунинг донесе впечатляващите десет автомобила с висока производителност за цялостно тестване, включително чисто нов персонализиран Mercedes EQS и BRABUS 900 Crawler. За да се гарантира правилната производителност на гумата извън високоскоростната писта, тя беше оборудвана с Grabber X 3, специалистът по офроуд на General Tire.

 

BRABUS 900 Crawler – или „Суперавтомобил“, както го нарекоха тунерите от Рурския регион – може да се похвали с 900 к.с. под карбоновия си капак, така че няма нужда да се крие от конкурентите си на пътя. Crawler ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди и е ограничен до максимална скорост от 160 км/ч. Ако гумите му искат да оцелеят, дори и на труден терен, те наистина трябва да отговарят на строги изисквания. Като модел гума 4x4, разработен не само за използване на пътя, но и за използване извън пътя, Grabber X 3 от General Tire естествено е идеалният избор тук.

 

Със своята агресивна шарка на протектора и иновативни характеристики на продукта, гумата Mud Terrain предлага максимална издръжливост. Гумата впечатлява с трите си основни технологии: иновативен протектор за осигуряване на максимално сцепление в кал, отлично сцепление за гарантиране на безопасност, дори и на хлабави повърхности, и изключителна устойчивост на срязване за надеждно представяне, дори на скалисти терени. Grabber X 3 се предлага в 38 различни размера за джанти от 15 до 20 инча.

 

 

 

За повече информация за офроуд и как да изберете най-добрите гуми за следващото си приключение, посетете www.generaltire.eu.

 

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гуми, летни гуми, всесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707