GOODYEAR С ПОРЕДНА АВТОРИТЕТНА НАГРАДА - "ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА НА ЗИМНИ ГУМИ" ОТ AUTOBILD

3 Ноември 2023

Goodyear отново бе отличена като производител на годината от германското автомобилно списание Auto Bild, този път за изключителното си представяне в категорията за зимни гуми. Това значително признание следва по-ранната им награда като производител на годината на летните гуми 2023, отразявайки отличните постижения на Goodyear в предоставянето на превъзходни гуми през цялата година.

 

Auto Bild похвали изключителното представяне на гамата зимни гуми на Goodyear, заявявайки: "Леденостудените победители сред зимните гуми отново идват от производителя на гуми Goodyear. SUV моделите Goodyear UltraGrip Performance 3 и Goodyear UltraGrip Performance Plus постигат още една победа за сезона с убедителни изпълнения.

 

"Много сме горди да получим това престижно признание от Auto Bild за нашата гама зимни и летни гуми тази година", заяви Дейвид Анкерт, вицепрезидент на Goodyear за потребителите в Европа. "Тези признания са свидетелство за ангажимента на Goodyear към иновациите и способността да доставя продукти, които отговарят на нуждите на модерния автомобилен парк, спомагат за максимизиране на производителността на автомобила и дават на водачите това, от което се нуждаят, за да подобрят своето изживяване при шофиране.

 

ВОДЕЩИ АВТОМОБИЛНИ МЕДИИ ПОТВЪРЖДАВАТ ЦЕЛЕВОТО БАЛАНСИРАНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГУМИТЕ GOODYEAR И DUNLOP

 

НОВАТА GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE 3

 

AUTOBILD Sportcars – ПОБЕДИТЕЛ В СЪВМЕСТНИЯ ТЕСТ 2023 Размер 225/40R18 92V “Нов зимен протектор с убедителни характеристики на шофиране при всякакви метеорологични условия, много добри резерви за безопасност при аквапланинг, динамично управление на мокро, умерена цена.

 

AUTOBILD – "ЕКО-МАСТЕР", "ЗЕЛЕНА ГУМА", КАКТО И "ЗА ПРИМЕР" 

Размер 225/45R18 95V В своя тест за зимни гуми Auto Bild отпразнува новата Goodyear UltraGrip Performance 3 като й присъдиха етикетите "Eco-Master" и "Green Tire", 2-ро място от 54 кандидати, както и "образцова" оценка. "Балансирана премиум гума с убедителни зимни свойства, много голям пробег, къс спирачен път, добър комфорт." “За нейния образцов ангажимент към екологично съобразена, устойчива и безопасна мобилност, ние присъждаме на Goodyear UltraGrip Performance 3 нашия Екологичен печат 2023/24, поздравления!

 

Teknikens Värld – НАЙ-ДОБРАТА В ТЕСТА 2023 Размер 225/50R17 “Новата Goodyear UltraGrip Performance 3 изненадва много. Зимните характеристики са посредствени, когато е много хлъзгаво, но комбинацията от свойствата на гумата като цяло показва гума без никакви големи слабости. За правилните нужди/обстоятелства това е печеливша гума.

 

AUTO MOTOR UND SPORT - "МНОГО ДОБРА" - 2-ро МЯСТО Размер 255/45R20 105V XL "Много широко позиционирана. Новата Goodyear UltraGrip Performance 3 е на преден план, независимо от времето. Къс спирачен път и много безопасно управление на сняг. Добро сцепление в завой с големи резерви, както и много надеждно и стабилно шофиране на мокра настилка. Високо ниво на странично сцепление, особено на сухи пътища.

 

TYREREVIEWS - "СИЛНО ПРЕПОРЪЧАНА" 2023 Размер 225/45R18 "Добро спиране на суха настилка с отлично управление на сухо, добро сцепление на мокра настилка с добро управление, отлично представяне на сняг, отлични нива на комфорт." Като цяло, тестът признава добре балансираната производителност на UltraGrip Performance 3 благодарение на най-новите технологии на Goodyear

 

AUTO EXPRESS - ПРИЗНАВА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА ГУМАТА С 3-то МЯСТО Размер 225/45R17 “UltraGrip Performance 3 прави своя тестов дебют, след като пускането й на пазара беше забавено миналата година. Представянето на мокра настилка е специалитет на Goodyear и тук е същото, като UltraGrip е в топ позициите и в двата теста за аквапланинг в дълбоки води. Не се представя зле и при тестовете с по-плитка вода, със съвместно четвърто място по спиране.

 

SPORT AUTO - 1-во МЯСТО, (СПОДЕЛЕН) ПОБЕДИТЕЛ В ПОСЛЕДНИЯ ТЕСТ ЗА ЗИМНИ ГУМИ Размер 225/40R18 "Прецизна, безопасна и надеждна с широка гама от резерви и на трите повърхности." Тестът признава отличното балансирано представяне на UltraGrip Performance 3 благодарение на иновативните технологии на Goodyear: Snow Protect и Wet Braking+

 

Goodyear.jpg (1280×720)

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707