Dunlop - пристигането е толкова важно, колкото и пътуването

25 Март 2020

Зимните гуми Dunlop днес са сред най-предпочитаните, защото цената и качеството им е много добро, а в следващите редове ще разберем какво свързва английския разработчик с американския Goodyear? Какви нови модели са достъпни в сервиза и онлайн магазин Медина-Мед? Техните предимства и специфики?

 

Какво е общото между Dunlop и Goodyear

Основана още през 1890 г, компанията Dunlop Tyres днес е част от американския производител на автомобилни гуми. Последният притежава 75% от компанията, а нейните продукти са използвани от производителите на луксозни автомобили. Най-голяма част от усилията си, английският разработчик насочва към създаването и производството на високоскоростни продукти под мотото “Шофьорите знаят”.

 

За да имате възможност да се сдобиете с наистина нови модели оригинални зимни модели на Dunlop и Goodyear и да се възползвате от техните специфики и предимства, непременно посетете нашия сервиз и онлайн магазин Медина-Мед. Защо да ни се доверите, вижте в края на статията.

 

Какви модели има в Медина-Мед

За да предложим максимално качество и достъпни цени на зимните гуми Dunlop, ние сътрудничим тясно с бранда Goodyear. Така всъщност можем да предложим най-популярните решения на марката, като варианти за всички сезони от годината, различни нови модели и размери, за леки автомобили и тежкотоварни машини. Всичко това и още куп предимства и специфики от бранда са достъпни единствено в сервиза за гуми и магазина на Медина-Мед.

 

Само на място при нас или в онлайн магазина от всяка точка на света можете да влезете в специалната категория. Тук на разположение имате нужната функционалност за да филтрирате бързо отделните нови модели и да ги таргетирате според вашите предпочитания. Ако обаче имате затруднения, непременно се свържете с наш консултант и той ще Ви помогне. Можете да посетите и нашата секция с полезна информация. С какво обаче се отличаваме от конкурентите си?

 

Защо да се доверим на Медина-Мед

Защото имаме някои неоспорими предимства и специфики пред конкурентите си, като:

  • над 20 годишен опит в областта;

  • мрежа от разположени в най-горещите точки на страната сервизи за гуми;

  • надежден и функционален онлайн магазин;

  • винаги разнообразие от нови предложения, специфики и предимства;

  • цялото качество и най-иновативни технологии в областта.

 

Ако искате и Вие да се възползвате и да се уверите в условията, които предлагаме, посетете ни на място или онлайн, разгледайте предложенията от зимни гуми, създадени съвместно с Goodyear и се възползвайте от големите намаления на цените още сега.