Continental - Бърз път до перфектната гума

19 Февруари 2020

Компанията “Континентал‘ е основана в гр. Хановер, Германия през далечната вече 1871 г., а в момента е 4-тата по големина и производство на гуми в света. Какви са характерните особености на фирмените предложения Continental, какви модели са достъпни в онлайн магазина и сервиз за гуми Медина-Мед, както и защо да изберете именно нас?

 

Характеристики и специфики на гуми Continental

В новите продукти на марката в сервиза и онлайн магазина на Медина-Мед са въплътени най-съвременните инженерни постижения и е използвана отличната немска прецизност в изпълнението. Компанията Континентал постоянно се стреми да внедрява в продуктите си последните иновации в бранша, съобразявайки се с тяхната специфика и осигурявайки най-добрите характеристики. 

 

Също така, в централата на компанията в гр. Хановер, Германия в недрата на фирмените лаборатории постоянно се провеждат инженерни изследвания и проучвания за последващо подобрение на прецизността в новите решения. Отделно от това, за всички модели Континентал провежда над сто вътрешни теста за да могат притежателите на тези инженерни шедьоври да получат максимални характеристики, специфики, устойчивост и безопасност на пътя.

 

За да се възползвате и Вие от новите автомобилни гуми Continental, непременно посетете онлайн магазина и сервиза на Медина-Мед.

 

Кои модели ще откриете в сайта

В продуктовата гама на Continental ще откриете всякакви предложения, отличаващи се по своите: 

  • характеристики и специфики;

  • размери и конструкция;

  • сезонност и предназначение;

  • тежкотоварни и за леки коли.

 

За по-подробна информация, непременно заповядайте в категорията за нови модели на Континентал в сервиза или фирмения онлайн магазин.

 

Защо да купите гуми Continental от Медина-Мед

Защото нашият сервиз и онлайн магазин Медина-Мед е един от малкото, които предлагат наистина нови оригинални Континентал модели с гарантираните от производителя специфики и характеристики. В продуктовата гама на марката ще срещнете множество различни разновидности на най-достъпните цени. За да се възползвате и Вие, посетете ни дори още сега в интернет или на място и заедно с нашите инженери ще направите своя избор.

 

Само при нас, функционалността на сайта е максимално разнообразна, даваща възможност на посетителите ни да правят избор на различни опции и лесно да филтрират резултатите от търсенето, така че да получат релевантни предложения. При трудности, непременно се свържете с наш сътрудник за съдействие, а също можете да ни посетите и на място във фирмените ни физически обекти в страната.