PACE - награда за Continental TPMS с радари LocSync

7 Май 2013

 

Continental печели наградата за две иновации в Automotive News PACE 2013 г. за две нововъведения. Премиерата на наградения Continental Tire има система за следене на налягането в гумите (TPMS) със софтуер LocSync, който автоматично разпознава позицията на сензорите в гумата. Това спомага за пълен контрол от водача за всяка една гума.

Гъвкавата система увеличава безопасността на водача и подобрява горивната ефективност.  Continental получава PACE - наградата за късообхватни радарни устройства и сензори и подпомагащите водача системи Auburn Hills Michigan / Detroit, (USA). Continental е един от водещите световни доставчици на автомобили и получава за своята система за следене на налягането в гумите с патентован LocSync PACE софтуер (Premier Automotive Suppliers Contribution to Excellence) наградата за 2013 на търговското списание Automotive News.

Системата за следене на налягането в гумите (Tire Pressure Monitoring System,TPMS) от  Continental със  софтуер LocSync осигурява на водача точна информация за налягането на всяка една гума. Ако една гума покаже по-ниско налягане, водачът получава подробна информация на арматурното табло. Обучението за новите гуми и датчици се извършва автоматично, без допълнителна електроника. Софтуерът LocSync комбинира данните от въртенето на колелото и сензорите в гумата.

"Отличието за нашата LocSync - техника с наградата на Automotive News PACE е чест за нас. LocSync е едно разходно-ефективно решение, което ще помогне на шофьорите лесно да  разпознават една не оптимално напомпана гума. Сензорите за налягане в гумите се локализират с данните от датчиците за оборотите на колелата на превозното средство от електрониката на автомобила след няколко минути. LocSync е друг пример за интелигентни продукти, които се основават на съществуваща вече технология и чрез едно умно изграждане на мрежи реализират нови функции - с осезаема стойност за клиентите ", казва Андреас Волф, ръководител по служебна компетентност на Body & Security  при отдела на Continental.

 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, направени в онлайн магазин МЕДИНА МЕД ® (www.medina-med.com) на дата 24 май 2024 г., ще бъдат обработени и изпратени съгласно стандартните условия за съботно работно време на Спиди.

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

Празнично работно време - сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ®:

 

 

24 Май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

 

Прилага се за всички сервизи за гуми МЕДИНА МЕД ® - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Хасково, Добрич, Велико Търново и Благоевград. 

 

 

Екипът на МЕДИНА МЕД ®