Ново! Медина Мед ® стартира партньорство с производител на гуми - Omni United Singapore, бранд RADAR

5 Януари 2023

Медина Мед ® стартира партньорство, като официален вносител с водещ производител на гуми - Omni United Singapore, с бранд RADAR

 

Нов бранд в портфолио на фирма Медина Мед ® - гуми за леки, лекотоварни, 4х4 и тежкотоварни автомобили с водещ производител на гуми - RADAR, част от Omni United Singapore

 

Omni United е една от най-динамичните и ориентирани към дизайна компании за гуми в света. Основана в Сингапур през 2003 г. от G.S. Sareen, ние сме дизайнер, производител и дистрибутор на гуми, който има дълбоко вкоренени ценности за устойчивост.

 

"Нашият екип за изследвания и развитие е запален по иновациите и нашите дизайнери и инженери непрекъснато търсят нови начини да осигурят най-добрата стойност чрез комбиниране на форма и функция. Базиран в централата ни в Сингапур, нашият екип за научноизследователска и развойна дейност използва най-новите техники, ноу-хау и софтуер в процеса на проектиране и разработка. Ние също така работим с водещи тестващи и регулаторни органи като TUV, RDW и Test World Finland за тестване и сертифициране на нашите продукти."

 

Radar Tyres е марка, ориентирана към дизайна, предлагаща безопасност, производителност и устойчивост. Разпространена в над 50 страни, Radar Tyres предлага богат избор от модели гуми и характеристики на ефективността. Тази уникална гама от възможности за избор позволява на всеки шофьор, в сътрудничество с нашата квалифицирана глобална дилърска мрежа, да избере идеалното оборудване за своя автомобил и своите уникални изисквания за шофиране. Radar Tyres е активен поддръжник на Фондацията за изследване на рака на гърдата от 2011 г. насам. Устойчивостта е друга ключова ценност и част от нашето наследство. Radar Tyres се произвежда въглеродно неутрален от 2013 г., като изпреварва кривата и играе активна роля в борбата с изменението на климата, както и вдъхновява другите да го правят.

 

 

 

За повече информация https://www.omni-united.com/radar-eu

 

www.medina-med.com - oнлайн магазин за зимни гумилетни гумивсесезонни гуми.

 

Повече информация: сервизи за гуми на Медина Мед или 0700 20 707