Michelin представя нови гуми за камиони за високи натоварвания на осите

13 Юни 2013

Със X Multi T в размер 245/70 R17.5  Michelin разшири своята гама гуми за камиони. Този продукт е описан като много сигурен и много икономически изгоден, отговарящ на изискванията на клиентите на гуми за тежки натоварвания и специален транспорт за селищни и междуселищни услуги. Ниската височина и висока товароносимост правят тази гума "Специалист за взискателен транспорт".

Новата версия на френския производител може да се движи със скорост до 80 km/h при двойни гуми на ос и да носи до 12 тона (работен код 146/146 F). За да се даде възможност за високи натоварвания на осите, разработчиците на Michelin са подсилили каркаса и протектора, подчертава производителят. "Изключително издръжливата каучукова смес на протектора и ходовата част предпазва гумата не само от нараняване, но й придава изключително висока устойчивост при удар и напречни натоварвания, например при шофиране в заобиколни участъци или принудително огъване в бордюри.

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД