Michelin доизгражда мрежата на Recamic в Индия

20 Декември 2013

Заедно с местен партньор, Michelin е взел в експлоатация още две инсталации за регенерат, където има производство по метода на Recamic за студен процес. Ще се регенерират изключително само радиални гуми. В момента нивото на радиалните гуми в Индия за товарни автомобили е едва 20 на сто, като в Индия ще бъдат произвеждани годишно 12,7 милиона товарни гуми, от които около единадесет милиона ще намерят пазари в страната. Следователно в момента (2012/2013) са пуснати на пазара около 2,2 млн. радиални гуми за камиони. Michelin са ангажирали запазването на ресурсите и подобряването на ефективността от страна на своите клиенти в Индия, обяснява Том Кларк, изпълнителен директор на Michelin в Индия. Двете нови производствени съоръжения се споделят от партньора TVS Tread – една компания на TVS Group, която включва също и производителя на гуми за триколки - TVS Srichakra в Chennai и Pudukottai (и двете са създадени във федералната държава Tamil Nadu).

Уважаеми Kлиенти,

 

Всички поръчки, заявени в онлайн магазин (www.medina-med.com) на Медина Мед ООД, на 24.05.2022 - ще бъдат обработени и изпратени след 25.05.2022.

   

 

Повече информация: 

Тел: 0700 20 707

E-mail: eshop@medina-med.com

 

 

Празнично работно време - сервизи за гуми Медина Мед ООД:

  

Прилага се за всички сервизи, за гуми Медина Мед ООД - София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе, Добрич и Хасково. 

 

С Уважение,

 

Екипът на Медина Мед ООД